Mašek (ANO): Vážený pane učiteli Rakušane, to myslíte jako vtip?

17.05.2024 10:04 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.

Mašek (ANO): Vážený pane učiteli Rakušane, to myslíte jako vtip?
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Vážený pane učiteli Rakušane,

s respektem jsem si přečetl Vaše poslední slova o potřebě vyhýbat se vzájemným křivdám a soustředit se na konstruktivní dialog. Avšak, dovolte mi upřímně se vyjádřit, že mi přijde poněkud ironické, že tento apel přichází právě od Vás.

To je vtip?

Jste ten, kdo celou situaci, která v naší zemi panuje odstartoval svými komentáři a činy, které mnozí z nás vnímali jako více než provokativní a jednostranné.

Vaše činy a slova často způsobila rozruch a zanechala v nás pocit nespravedlnosti a frustrace.

Namísto otevřené debaty, kterou teď tak horlivě propagujete, jste nás přivedli do situace, kdy jakýkoliv dotaz či žádost o dialog je okamžitě potlačován.

Stačí jeden příklad.

Dodnes netušíme, co se se dělo před střelbou na FF i když to není v gesci vyšetřovatelů a není žádná překážka ke sdělení informací veřejnosti!

Dále po střelbě na FF byl hon na schvalovače střelby.  Souhlasím … ale bude také na schvalovače střelby na premiéra Roberta Fica?

Nic jsem zatím nezaznamenal.

Dále by bylo vhodné, aby se Váš kolega ministr za STAN veřejně omluvil za dehonestaci představitelů Slovenska spojením s fašistickým státem ... nemyslíte?

A začněte prosím u sebe … omluvou všem lidem za to co jste za poslední léta vyváděl a úmyslně rozděloval společnost.

Bylo by to na místě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

ministr vnitra, Vít Rakušan nemá ani tu minimální, nejmenší úctu sám k sobě, , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseNorma1 , 17.05.2024 11:42:41
chová se jako postpubertální trapný šašek a evidentně se všemi jeho excesy vyloženě baví. Vít Rakušan, který nechal vyvěsit na budovu ministerstva černý pytel s mrtvým Putinem, který 25. dubna 2022 online na Český rozhlas Radiožurnál diskutoval na Dětské tiskové konferenci k situaci lidí z Ukrajiny a na Ukrajině, mj. s místopředsedou vlády. S žáky ZŠ, ústřední téma odstranění Putina, kdy se přihlásila asi třináctiletá holčička s otázkou "A kdo myslíte, že by mohl zabít Putina". Nebo na střeše ministerstva, kdy v sepraném roláku s krátkými rukávy klepal prstem na jisté datum se slovy "Andreji, už je čas." Naprostý charakterový invalida, neštítící se absolutně ničeho.

|  7 |  0

Další články z rubriky

Zálom (Svobodní): Jak se může Vondra snažit předstírat, že koncentrační tábor lze zreformovat?

14:16 Zálom (Svobodní): Jak se může Vondra snažit předstírat, že koncentrační tábor lze zreformovat?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Green Dealu a koalici SPOLU.