RNDr. Alexandr Vondra

  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.05.2024 11:28:26 - soumrak

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům."
Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a navíc ještě nálepkuje lidi, co mají jiný názor. To vám přijde v pořádku? A nemáte dojem, že za to, že se někdy šíří dezinformace můžete hlavně vy politici, protože dost dobře nekomunikujete? A když se pořád tak mluví o boji s dezinformace není podle vás na místě nastolit i debatu o tom, jak zajistit, aby tu byla svoboda slova jako dřív a aby se lidé nemuseli bát říci nahlas svůj názor, a aby za to nebyly třeba hned nálepkováni jako třeba proruští agenti apod?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

silverA, Kunamila, martinstanislav, SaJe, tomsik1, eva41, Radko, outrata, marssa, Etieno, mamasa, Ogara, Acanthostega, Olouš, DavePrague, Bedrník, TOM NOVAK, amazonie, Regio1, deep purple, Jirka 59, dudan, nowi, pion, JohanaF, malejbrňák

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.