Frýdek-Místek na cestách: Inspirace a zábava na jednom místě

12.05.2024 11:17 | Tisková zpráva

Milovníci cestování, dobrodružství a objevování nových míst se mohou těšit na nezapomenutelný den, plný inspirace a zábavy, na jedinečném místě u přehrady Olešná. Frýdek-Místek na cestách je skvělou příležitostí pro všechny, kteří touží po objevování krás naší země.

Frýdek-Místek na cestách: Inspirace a zábava na jednom místě
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

V sobotu 18. května 2024 se návštěvníci mohou v areálu Autokempu Olešná těšit na bohatý program plný tipů na výlety, dovolenou a nezapomenutelných zážitků. Během akce budou mít možnost se seznámit s mnoha zajímavými místy a aktivitami, které Česká republika nabízí.

Jedním z míst k seznámení bude statutární město Zlín, unikátní město, které nabízí mnoho zajímavých zážitků. Dovolenou ve středu naší země mohou turisté prožít v oblasti Polabí, kde čekají malebná historická městečka, řeky, zámky a místní kulinářské lahůdky. Poznají Pošumaví - tajemné, pohádkové a zlatonosné. Frenštát pod Radhoštěm se pak bude prezentovat jako klenot Beskyd s bohatou historií a mnoha turistickými atrakcemi.

Anketa

Prospěla by české demokracii korespondenční volba občanů ze zahraničí?

hlasovalo: 31075 lidí

Chybět nebudou ani Beskydy, označované za nejkrásnější hory na světě, a také domácí Frýdek-Místek, který představí nedílnou součást jeho textilní historie. Těšínské Slezsko naláká za turistikou a za ochutnávkou místní gastronomie a zábavou, Lašská brána za historií opředenou bájemi a pověstmi, a u Poodří půjdou rodiče společně s dětmi do pohádky.

S průvodkyní se mohou zájemci vydat za příběhem přehrady Olešná (nutná rezervace komentované prohlídky pěšky nebo na koloběžce na rezervace.ticfm.cz), Bobopark pozve do svého zábavního parku, Žermanice na levandulovou farmu a KTM představí, jak si výlety užít pohodlněji jízdou na elektrokolech.

Akce Frýdek-Místek na cestách však bude nejen zábavná, ale také poučná. Stánky jako BESIP a Český červený kříž nabídnou informace o bezpečnosti a první pomoci v různých situacích, které mohou nastat při cestování. Dětské oddělení frýdeckomístecké nemocnice pro změnu připomene, co je dobré pro tělo i mysl, aby si mohli všichni užít své toulky bez komplikací.

Vstup na akci je zdarma a koná se od 10 do 18 hodin.

Další informace najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: První ročník outdoorového závodu vyhrála ZŠ ze Štípy

7:37 Zlín: První ročník outdoorového závodu vyhrála ZŠ ze Štípy

Ve čtvrtek 23. května 2024 mohli vůbec poprvé změřit své fyzické i vědomostní síly žáci osmých roční…