ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2024 14:09:12

Kam až to necháme zajít?

Kam až to necháme zajít?

Tzv. liberálně demokratičtí politici podporovaní médii se nezastaví před ničím

 Atentát na slovenského premiéra Roberta Fica je jen důsledek agresivní, lživé a štvavé politiky stran typu pětikoalice u nás resp. opozičních progresivistů na Slovensku. 
- cožpak nikomu nevadí, že své politické oponenty donekonečna lživě dehonestují, nálepkují a doslova jimi před veřejností opovrhují?- cožpak nikomu nevadí, že veškerá jejich politika je založena na vylhaných předvolebních slibech a fabulacích o lidských právech, demokracii a občanské společnosti? Důsledky těchto lží a ekonomického analfabetismu zažívají Slováci dodnes po vládách Matoviče, Odora..... a zažíváme je my pod tzv. pětikoaliční vládou)- cožpak nikomu nevadí, že partaje typu TOP09, KDU-ČSL, chobotničí STAN ad. se do parlamentu dostali jen díky, na poslední chvíli, změněným volebním pravidlům, kdy i několikačlenným koalicím stačí ke vstupu do parlamentu 5% hlasů?- cožpak nikomu nevadí, že politický privatizátor Barta nakrmil celou pětikoalici desítkami milionů korun, jejichž darování podmínil vznikem "protibabišovské" koalice demokratických stran? (kdo je a kdo není demokrat rozhodl právě politický investor Barta)- cožpak nikomu nevadí, že ten samý člověk Barta si zprivatizoval i funkci prezidenta, kterého taky finančně v kampani popohnal?- cožpak nikomu nevadí, že novináři dnes houfně pracují pro soukromé investory vlastnící vydavatelství kde píší/natáčejí, či pro nevládky, které je štědře oměňují ale i dávají notičky?- cožpak nikomu nevadí, že novinařina zcela vymizela a zůstal jen aktivismus typu "hoď minci a já napíšu článek dle libosti"?
Toto je jen pár postřehů a střípků, které ve finále mohou zapůsobit jako podnět pro to vzít zbraň a provést zbabělý, hnusný a nehorázný zločin, jaký provedl atentátník Robertu Ficovi. 
Je načase naučit tyto liberálně demokratické "šmejdy", jejich loutkovodiče a politické investory prohrávat a dostat do politiky osoby, jejichž posláním bude práce pro občany naší krásné země, nikoliv plnění plánů korporací a zbohatlíků. Takhle to přece většina z nás nechtěla.
Rober Fico má na Slovensku nakročeno velmi dobře a popřejme mu jen mnoho zdraví a energie, aby tento, doslova boj, mohl vést další roky. My nyní máme možnost ukázat svou vůli v nadcházejících volbách, využijme tuto šanci dokud to jde.
Zdravím všechny lidi dobré vůle a Robortu Ficovi přeji brzké uzdravení a celému Slovensku a České republice jen to dobré. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama