Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.04.2024 13:12:00

Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.

 Vím, jak pro pražské žáky a studenty získat víc míst ve školách.

Praha si totiž jako město může říct o prázdnou budovu na Praze 6, kterou dřív využívalo rusko. Dnes jsem to šel říct zastupitelům hlavního města.

Praha se snaží řešit problém s nedostatečnými kapacitami škol, což je skvělé a díky za to. Jedno z řešení nám ale leží přímo pod nosem: prázdná ruská škola v Bubenči. Ta dlouhá léta sloužila jako ruská škola, kam chodily děti diplomatů (i „diplomatů“), po teroristickém útoku ruska ve Vrběticích je ale prázdná.

Kdyby ji Praha získala, což je proveditelné, ušetří stovky milionů za nákupy jiných nemovitostí, a ještě tím vyšle jasný signál agresivnímu rusku. Jediné, co je třeba, je odvaha.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama