Žije se špatně. Romský herec ze slavného seriálu nemlčí

01.03.2021 19:13

Herec Zdeněk Godla promluvil o tom, jak jeho osobní i pracovní život poznamenala roční epidemie koronaviru. A nemlčel ani o tom, co si myslí o celé situaci v zemi. „Žije se mi špatně!“ I v této nejisté době ale chystá film. Bude to komedie. Nechte se překvapit.

Žije se špatně. Romský herec ze slavného seriálu nemlčí
Foto: Repro ČT
Popisek: Zdeněk Godla v roli Franty v populárním seriálu Most!

Epidemie covidu zřejmě nejhůře postihla kulturu. „V současné době se mi žije špatně. Je to blbé v tom, že se všechno odkládá a lidé nemůžou chodit normálně do práce. Ale člověk se musí ohlížet na to, aby se z toho naše republika konečně dostala,“ řekl Zdeněk Godla. Ten se nejvíce proslavil rolí Roma Franty v seriálu Most!. Hlásí se ke svému romskému původu i ke své minulosti v rámci romské komunity.

Herec si přeje, aby se vše vrátilo brzy k normálu. „Děláme všechno pro to, abychom dodržovali všechna nařízení. Určitě jsem zastáncem toho, abychom respektovali vládní opatření, hygienická pravidla a nosili roušky a respirátory,“ prozradil.

I v tak těžké době prý chystá nový film s režisérem Tomášem Magnuskem. Mělo by jít dokonce o komedii. „S Tomášem spolu máme hlavní role – hraju kamaráda, který s ním chodí do školy. Už jsme zkoušeli a funguje to, takže je to super. Z Bastardů chce udělat komedii, do toho jsem s tím šel. Film nebude navazovat na to, jak to bylo předtím. Bude to čistě komedie.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: AZy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…