Alena Vitásková: Ochrana a podpora základních lidských práv a svobod

13.04.2021 17:23

Informace IAV ze dne 8. 4. 2021

Alena Vitásková: Ochrana a podpora základních lidských práv a svobod
Foto: Repro XTV
Popisek: Bývalá předsedkyně Energetického regulačního úřadu Alena Vitásková

IAV podal prostřednictvím AK žalobu k soudu na nezákonné nařízení nošení respirátorů a roušek. Považuje tento krok ze strany ministerstva zdravotnictví za protiústavní. Stejnou žalobu podalo několik poslanců parlamentu ČR, politiků i lékařů.

POKRAČOVÁNÍ kauza ÚS – zrušení části volebního zákona: IAV podal stížnost na VSZ Praha. VSZ Praha neodpovědělo v zákonné lhůtě na dotaz podle zákona 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím, kterým jsme se dotazovali na možné nezákonné jednání některých soudců Ústavního soudu a kroky státního zastupitelství v této kauze. Co VSZ Praha na stížnost odpovědělo, naleznete na našich webových stránkách. www.institut-av.eu (aktuality). IAV se kauzou i nadále zabývá.

Anketa

Vadí vám, že kandidát na ministra kultury Birke nemá vysokoškolské vzdělání?

36%
64%
hlasovalo: 3879 lidí

POKRAČOVÁNÍ kauza možného maření spravedlnosti okresního státního zástupce v Karviné: Obrátili jsme se na NSZ Brno ,jak naložili s informacemi, které jim byly v dané věci poskytnuty ze strany odborářů. Nadržování ze strany OSZ pachatelům trestné činnosti, podezření na nedůvodné trestní stíhání, možný klientelismus.

IAV se připojil k ústavní stížnosti v kauze vězně M.B., zaslané Ústavnímu soudu Brno, a doložil Ústavnímu soudu zprávu o činnosti nezávislého dohledu IAV (ochrana lidských práv a svobod).

IAV se připojil k ochraně lidských práv našich dětí. Kvýzvě „Zachraňme naše děti, chráníme budoucnost“ uvedl, že naše děti nebudou pokusní králíci ziskuchtivých. Celé znění na www.institut-av.eu, kde naleznete rovněž manuál pro rodiče vč. formulářů, jak své děti v souladu se zákony bránit nezákonným praktikám politického boje proti covidu.

Ing. Alena Vitásková v.r. – předsedkyně spolku

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…