Veselý (ČSSD): Co den, to nový rybník

16.01.2021 7:38

Komentář na facebookovém profilu k zadržování vody v krajině.

Veselý (ČSSD): Co den, to nový rybník
Foto: archiv O. Veselý
Popisek: Ondřej Veselý

Co den, to nový rybník. I tímto projektem začala ČSSD před časem řešit  boj proti suchu. Řešíme vodu a hospodaření s ní. Brzy může její nedostatek ohrozit běžný život obyčejných lidí. Pitné vody musí být vždycky dost! Obnovujeme a budujeme nové tůně a mokřady (k tomu přidávám odkaz). Chceme budovat malé, ale efektivní vodní nádrže místo obrovských vodních ploch. Je také moc důležité, aby zemědělci i další respektovali základní pravidla tak, aby voda při deštích krajinou jen neprotékala. Nesmí se zapomínat na remízky, zmenšování nekonečných lánů nebo vhodnou výstavbu.

Děláme všechno pro to, aby v naší krajině zůstala voda. Neumím si ani představit, že bych jednou svým dětem musel vysvětlit, proč jsme nechali vyschnout rybníky - zejména jako Jihočech.

Co si o zadržování vody v krajině myslíte vy? 

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

6:03 Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obchvatu