Děčín: Během městských slavností počítejte s řadou uzavírek

16.05.2024 10:28 | Tisková zpráva

V rámci městských slavností čeká Děčín několik omezení. První z nich hned 17. 5., kdy půjde městem z Husova náměstí pochodňový průvod. Ten v době od 20:30 do 21:30 uzavře pro dopravu postupně ulice P. Holého, Čsl. mládeže, Labské nábřeží, Tyršova a Křížová.

Děčín: Během městských slavností počítejte s řadou uzavírek
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

V době od 14. do 17. 5. a 23. do 26. 5. dojde k omezení parkování za Úřadem práce. Z důvodu konání Děčínské kotvy a akce Sochaři Děčínu zde bude vyparkováno několik parkovacích míst.

Průchod z Mariánské louky na Smetanovo nábřeží zase nebude možný bez zakoupení vstupenky v průběhu konání hudebního festivalu Labefest ve dnech 31. 5. a 1. 6. Lávka od Jižních zahrad Zámku Děčín bude ale po celou dobu průchozí.

S omezením dopravy je nutné počítat ještě v pátek 31. května okolo 22:00 při odpalování ohňostroje, kdy bude na několik desítek minut pozastavena veškerá doprava v okolí Tyršova mostu (lokalita bude uzavřena od Masarykova náměstí, kruhového objezdu u Mototechny a Přípeře).

Poslední významné omezení se dotkne parkoviště pod Městskou knihovnou Děčín. Z důvodu konání Jízdy na pohodu dne 25. 5. a Labského streetballového poháru 8. 6. zde nebude možné parkovat.

Prosíme sledujte a respektujte dopravní značení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: První ročník outdoorového závodu vyhrála ZŠ ze Štípy

7:37 Zlín: První ročník outdoorového závodu vyhrála ZŠ ze Štípy

Ve čtvrtek 23. května 2024 mohli vůbec poprvé změřit své fyzické i vědomostní síly žáci osmých roční…