Tahle vláda bude stát i v ho*ně. Opoziční poslanec soptil na Facebooku

24.12.2012 11:34 | Zprávy

Nejnovější vládní krize přiměla k zoufalému povzdechu i poslance ČSSD Jaroslava Foldynu. Ten nevěřícně zíral na vládní rošádu, při které se po bleskovém odvolání Karolíny Peake z ministerstva obrany jeden den rozpadala koalice, aby se druhý den ukázalo, že to s pádem vlády nebude tak horké.

Tahle vláda bude stát i v ho*ně. Opoziční poslanec soptil na Facebooku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Foldyna

Na to sociálně demokratický poslanec zareagoval emociálním výtryskem na svém facebookovém profilu. „Lidi, tady ta vláda bude stát klidně i v hovně, jen když se udrží,“ objevilo se na jeho stránce. Ukazuje to prý neuvěřitelnou bídu české politiky.

Později se za jadrné výrazivo omluvil, ale prý už si nedokázal pomoct, aby se vyjádřil slušně. „Emotivní pocit je silnější,“ napsal. Vláda je podle něj schopna přežít jakékoliv zemětřesení. Nejde jí totiž o nic jiného, než o vlastní přežití v úřadě.

Jaroslav Foldyna je, obzvlášť na svém Facebooku, jedním z nejvýraznějších poslanců. Na jeho profilu se již objevilo mnoho invektiv. Nemířily jen na vládu, ale například i na ekologické aktivisty, kvůli jejichž průtahům se stavbou dálnice D8 poslanec stál v zácpě cestou ze svého obvodu v Děčíně do Prahy.  

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hra nekončí. Pokračuje.“ Zeman se vrací. Kvůli „neschopné“ Fialově vládě

22:30 „Hra nekončí. Pokračuje.“ Zeman se vrací. Kvůli „neschopné“ Fialově vládě

Bývalý prezident Miloš Zeman na sobotní oslavě svých 80. narozenin uvedl, že je kvůli „neschopné vlá…