Vyšetřování nehody kmotra Janouška se blíží ke konci

01.12.2012 11:45 | Zprávy

Vyšetřování případu dopravní nehody Romana Janouška se chýlí ke konci. Už v pondělí dostane státní zástupkyně Jitka Rybenská od královéhradeckých kriminalistů všechny znalecké posudky. I vyšetřovatelé navíc avizují, že mohou být hotovi již brzy.

Vyšetřování nehody kmotra Janouška se blíží ke konci
Foto: repro YouTube.com
Popisek: Roman Janoušek

„Vyšetřování bude ukončeno v řádech dnů nebo týdnů, už se nebude jednat o měsíce. Chýlíme se ke konci,“ potvrdila informaci Lidovým novinám mluvčí královéhradecké policie Ivana Ježková. Uzavřít vyšetřovací spis může žalobkyně Rybenská až posudky znalců prostuduje. Netuší ale, jak dlouho to může trvat.

Janouškův advokát Vít Široký by ale mohl teoreticky ještě posudky napadnout či si vyžádat doplnění spisu. „Musím si posudky nejdříve přečíst. Pak se rozhodneme,“ říká Široký. Vyšetřovatelé i Rybenská by tak museli vyhovět.

Finanční odškodnění, na kterém se Janoušek s postiženou ženou domluvili, už kmotr poslal. Podle Blesku šlo o 900 tisíc korun. Janoušek je obviněn z těžkého ublížení na zdraví a ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až 10 let vězení.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hrajou o čas.“ K vládě se vyjádřili umělci. Jeden z nich tuší „držkopád“

22:07 „Hrajou o čas.“ K vládě se vyjádřili umělci. Jeden z nich tuší „držkopád“

„Bude to ve finále držkopád… Jako na lodi Bounty. Tohle se v lepší společnosti nedělá.“ Tak hodnotí …