Litvínov: Měsíc září ve znamení kulatých stolů

17.02.2015 6:37 | Zprávy

Loni byl měsíc září pro odbor sociálních věcí a školství Městského úřadu Litvínov ve znamení realizace kulatých stolů.

Litvínov: Měsíc září ve znamení kulatých stolů
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

V průběhu realizace projektu „Podpora standardizace sociální práce orgánu sociálně-právní ochrany Litvínov“, registrační číslo CZ.1.04/3.1.03/D1.00012, se uskuteční nad problematikou spolupráce v rámci sociálně-právní ochrany kulaté stoly s vytypovanými subjekty. Jedná se o Městskou policii Litvínov, Policii ČR, základní školy, nestátní neziskové organizace a lékaře – pediatry.

První kulaté stoly proběhly s Městskou policií Litvínov, Policií ČR a nestátními neziskovými organizacemi, které působí ve spádové oblasti města Litvínova jako obecního úřadu obce s rozšířenou působností. Na jednání se dostavili vždy zástupci oslovených institucí v hojném počtu. Všichni účastníci si vyčlenili čas a prostor pro osvětlení některých postupů, vyjasnění si kompetencí, navržení dalších opatření v konkrétních případech. V rámci diskuze dospěli účastníci k praktickým závěrům, které mají pozitivní přínos pro výkon tak náročné agendy, jako je sociálně-právní ochrana dětí.

Za odbor sociálních věcí a školství děkujeme všem účastníkům za jejich spolupráci a aktivní přístup k dané problematice.

Projekt  „Podpora standardizace sociální práce orgánu sociálně-právní ochrany Litvínov“, registrační číslo CZ.1.04/3.1.03/D1.00012, je financován z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost, přičemž 85 % je pokryto z prostředků Evropského sociálního fondu a 15 % ze státního rozpočtu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mulitvinov.cz

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnická plochá dráha slaví sedmdesát let

22:09 Kopřivnická plochá dráha slaví sedmdesát let

V říjnu 1954 proběhl na nedokončeném stadionu Emila Zátopka první závod ploché dráhy v Kopřivnici. L…