Opava: V polovině ledna proběhne zápis prvňáčků

06.01.2015 18:24 | Zprávy

Do které z opavských základních škol zapíšete své dítě, se můžete rozhodnout do 16. ledna, kdy začíná zápis prvňáčků.

Opava: V polovině ledna proběhne zápis prvňáčků
Foto: liberix.cz
Popisek: Opava

Zápis proběhne na jednotlivých školách v pátek 16. ledna od 14 do 18 hodin a v sobotu 17. ledna od 8 do 11 hodin. Některé zápisy se uskuteční na odloučených pracovištích. Pokud tedy budete chtít zapsat svou ratolest do Základní školy Ilji Hurníka, tak se dostavte do budovy na Pekařské 77, Základní škola Opava-Kylešovice bude zápis pořádat na pracovišti Na Pomezí 50, Základní škola Mařádkova v budově na Mařádkově 9 a Základní škola T. G. M. v prostorách školy na Mírové 35. Zápis do Základní školy Nový svět, v níž výuka probíhá podle pedagogiky Marie Montessori, se uskuteční v budově Slezského gymnázia. Třída Mensy ČR s rozšířenou výukou angličtiny a matematiky bude přijímat žáky na Základní škole Englišova. K zápisu je nutné přinést rodný list dítěte a doklad o jeho bydlišti.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: opava-city.cz

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnická plochá dráha slaví sedmdesát let

22:09 Kopřivnická plochá dráha slaví sedmdesát let

V říjnu 1954 proběhl na nedokončeném stadionu Emila Zátopka první závod ploché dráhy v Kopřivnici. L…