Pelhřimov: Do bazénu s čipovými hodinkami. Návštěvníci dostanou za stejné peníze lepší služby

19.09.2022 14:05 | Tisková zpráva

Dvacet procent sleva a rychlejší odbavení při vstupu do bazénu. Tak by se v kostce dala definovat změna, se kterou přišla Pelhřimovská sportovní s.r.o. pro své pravidelné zákazníky. Po skončení podzimní odstávky zavedla nabíjecí čipové hodinky.

Pelhřimov: Do bazénu s čipovými hodinkami. Návštěvníci dostanou za stejné peníze lepší služby
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

„Inspirovali jsme se v podobných zařízeních. Dá se říci, že se tímto krokem přibližujeme standardnímu recepčnímu servisu. 

Anketa

Kdo po vládním zastropování cen bude demonstrovat, bude demonstrovat jen za proruskou orientaci, tvrdí Kalousek. Má pravdu?

3%
97%
hlasovalo: 37252 lidí
Ten nám umožní poskytnout zákazníkovi lepší služby především v podobě rychlejšího odbavení,“ informoval jednatel společnosti Martin Mareš. Zkráceně řečeno návštěvníka bazénu, který si čipové hodinky pořídí, už v recepci bazénu nebudou zdržovat fronty. Zákazník si prostřednictvím čipových hodinek dopředu nakoupí služby, které následně čerpá. Kredit mu je odečten pomocí speciálního softwaru při přiložení k odečítacímu zařízení. „Pokud si zákazník hodinky nabije alespoň na tisíc korun, automaticky je mu na základní vstupné uplatněna dvacetiprocentní sleva. Navíc hodinky nejsou nutně fixovány na jednu osobu, může mít jedny celá rodina a půjčovat si je, případně i s nimi platit za ostatní. Co považujeme za veliký přínos tohoto sytému, je možnost odečítat čas strávený v bazénu po minutách. V praxi to bude tak, čas strávený v bazéně nad rámec zaplacené základní hodiny bude návštěvníkovi odečítán po minutách.“ vysvětlil.

Bezhotovostní a bezkontaktní placení služeb je již obecně přijímaným standardem a vedení Pelhřimovské sportovní s.r.o. si to plně uvědomuje. „Postupně budeme tento způsob odbavování zákazníka rozšiřovat po celém sportovním areálu. Cílem je stav, kdy za pomocí čipových hodinek budou moci naši zákazníci zaplatit za veškeré jimi čerpané služby, a to i například za občerstvení v bufetu,“ naznačil plány Martin Mareš. Ovšem ani ti zákazníci, kteří si čipové hodinky ať už z jakéhokoliv důvodu nebudou chtít pořizovat, nebudou rozhodně diskriminováni. Čipové hodinky jsou novou alternativou placení za vstup do bazénu. „Chápu, že je tu stále spousta lidí, kteří chtějí platit hotově. Pro ně se nic nezmění, jednotlivé vstupné i nadále půjde uhradit na recepci,“ ujistil. Když už jsme u vstupného, tak jeho výše se v tuto chvíli nemění. K nárůstu režijních nákladů sice došlo, ale rozhodně ne skokově. „Hlavní zásluhu na tom má to, že využíváme centrálního vytápění. Iromez, který nám energii na vytápění bazénu zajišťuje, vyrábí teplo z biomasy. Neříkám, že nás v budoucnu nemůže potkat zdražení, ale jsme přece jen více chráněni před turbulencemi na trhu s energiemi,“ těší Martina Mareše. Ten přidává i další pozitivní zprávu. „Teplota vody v bazénech se měnit nebude. Vycházíme z hygienických norem, snižovat se ji nechystáme.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Město uctí památku Sousedíka uměleckým dílem

11:33 Vsetín: Město uctí památku Sousedíka uměleckým dílem

Nový dopravní terminál, který se slavnostně otevře v pátek 3. května, ozdobí artefakt odkazující na …