Příbram: Projekt Na hřišti to žije slaví úspěch

22.09.2022 16:43 | Tisková zpráva

V Příbrami se řeší řada projektů spojených se sportováním dětí, a to jak ve školách, tak v rámci volnočasových aktivit. Projekt Na hřišti to žije prošel úspěšně prvním kolem Sport Alive Awards.

Příbram: Projekt Na hřišti to žije slaví úspěch
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Město Příbram dlouhodobě podporuje sportovní aktivity mládeže. Třetím rokem běží v základních školách projekt Trenéři do škol, při kterém na hodiny tělesné výchovy dochází trenéři příbramských klubů a společně s vyučujícími vedou děti ke sportovní všestrannosti. V letošním roce jsou do tohoto projektu zapojeny první až čtvrté ročníky.

Další aktivitou, která má děti přivést ke sportu v rámci volnočasových aktivit, je projekt Na hřišti to žije, který každý čtvrtek organizuje uskupení Sport 2030 opět ve spolupráci s příbramskými sportovními kluby. Právě tento projekt nyní slaví velký úspěch. Mezi řadou opravdu kvalitních sportovních projektů z celé republiky byl vybrán do užšího výběru v rámci Sport Alive Awards.

„Projít s projektem Na hřišti to žije do užšího výběru je pro nás potvrzením toho, že při práci s dětmi jdeme správným směrem. Nyní projdou vybrané projekty dalším kolem, kdy bude desetičlenná porota vybírat ty nejlepší. Doufám, že budeme i ve druhém kole úspěšní,“ říká radní Renáta Vesecká a dodává, že úspěšné projekty budou představeny na konferenci Sport Alive, která se uskuteční 4. října v hale O2 Universum.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

16:31 Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

Hokejové šílenství, které zaplavilo město, se dotklo i pardubického magistrátu. Ten ve spolupráci s …