Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2021 15:50:00

Tolik hlasů znamená, že jsme ve vládě nezklamali

Tolik hlasů znamená, že jsme ve vládě nezklamali

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům voleb do Poslanecké sněmovny

Moc se omlouvám, že jsem vám včera nenapsal. Tak velice stručně. Strašně moc děkuju všem našim voličům. Bylo vás 1 458 140, kteří jste se rozhodli volit hnutí ANO.

Moc si toho vážím. Je to jenom o 41 973 hlasů méně, než jsme dostali v roce 2017 a jen o 35 765 hlasů méně než vítězné SPOLU. Po všech těch výmyslech a lžích, co o nás napsali, je to úplný zázrak.

Děkuju za něj a přijímám ho s pokorou.

Tolik hlasů znamená, že jsme vás ve vládě nezklamali. Dnes jsme nejsilnější politická strana v Poslanecké sněmovně. Máme 72 mandátů, koalice SPOLU jich má 71 a samotná ODS jenom 33.

Na první pohled se zdá, že projekt pětikoalice vyhnat Babiše z politiky zafungoval. Ale jestli to tak je, ukážou následující měsíce.

Vrátil jsem se od prezidenta a budu točit Čau lidi. Dnes to asi nebude moc dlouhé. Zatím hezkou neděli vám všem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama