Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2022 4:32:00

Diktát Bruselu a globalismus naši zemi vykastroval

Diktát Bruselu a globalismus naši zemi vykastroval

Komentář na facebookovém profilu k energetické a potravinové soběstačnosti

Nejsme soběstační. Cenu energií nám diktují zelení magoři z Bruselu a Berlína a nejsme ani potravinově soběstační. Nejsme soběstační v základních komoditách, a i proto brutálně zdražují vše. Téměř všechny oblasti společnosti od ekonomiky po školství či zdravotnictví jsou více či méně rozvráceny či v krizi.

Diktát Bruselu a globalismus naši zemi vykastroval a učinil nás závislými na našich protektorech. Teď si vypijeme otrávenou smetanu globalismu ve formě obrovské inflace, nedej Bože hyperinflace. To jsou takové šílenosti, co přináší Brusel, že Husák byl proti tomu rozumný hospodář.

Musíme pracovat na tom, aby naše země byla opět naše. Musíme vybudovat naši nezávislost politickou i ekonomickou, zemědělskou i energetickou. Podpořit tradiční vzdělání a tradiční hodnoty a rodinu. To bez ukončení diktátu Bruselu nepůjde. Krátkodobě lze reagovat jen různým látáním, ale systémově to bez obnovení suverenity nepůjde.

Musíme budovat jaderné elektrárny, ale to bude trvat. Optimálním řešením by bylo, abychom obnovili svou suverenitu a soběstačnost a budovali vlastní energetickou nezávislost a vykašlali se na Green deal. Vláda Petra Fialy možná maličko zmírní některé negativní jevy, ale neudělá téměř nic, protože poslouchá rozkazy z Bruselu stejně jako komunisti dříve z Moskvy a Brusel jí toho stejně moc nedovolí.

Rozkazy z Euroreichu jsou nové vládě slovem Božím. Fiala, Lipavský i Bek jsou jasně probruselští a proněmečtí. Nová německá vláda je o mnoho šílenější než vláda Angely Merkelové.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama