Poslední příspěvky z profilů

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
RNDr.  Jana  Plamínková
Petr Šimůnek
Petr Šimůnek vložil nový článek

Máslové království

Bylo, nebylo jedno království ve střední Evropě, sice malé, zato ale bezvýznamné. Mělo svého krále i opravdovou a nefalšovanou, ukázkově neschopnou vládu. Trvalo teprve 27 let, ale povoralo a zničilo co mohlo.

PhDr. Miroslav Sládek
PhDr. Miroslav Sládek vložil nový článek

Zločinci a prasata

Antifa a jím podobné organizace vydaly propagační materiály. Všechny jsou stejné, těžko v té snůšce lží, zbabělosti a zvrhlosti hledat něco zvláštního.

MUDr. Raduan Nwelati
Petr Šimůnek
Petr Dolínek
Petr Dolínek vložil nový článek

Praha nesmí být jen pro bohaté

Symbolickým happeningem v místech, kde stále chybí část vnějšího obchvatu Prahy, zahájila kampaň před volbami do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR pražská sociální demokracie.

Mgr. et Mgr. Jakub Michálek
Adriana  Krnáčová, M.A., MBA
Ivo Valenta
PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.
Petra Kolínská
Strana svobodných občanů
Ing. Jiří Paroubek
Ivan Pilný
PhDr. Miroslav Sládek
RSDr. Vlastimil Balín
Mgr. Miroslav Kavij
Mgr. Miroslav Kavij vložil nový článek

Potravinová soběstačnost byla předností socialismu !

Cena másla a mléčných výrobků v ČR. Téma, nad kterým se rozvířila diskuse díky prohlášení jedné z největších mlékárenských firem na kontinentě. Dánská Arla vydala na Novinkách seriózní zprávu, že na Vánoce nebude v Evropě dostatek mléka, másla a s

PhDr. Josef Skála, CSc.
PhDr. Josef Skála, CSc. vložil nový článek

Marx a brožurkový profesor

Prázdnou slámu mlátí pavlač nebo putyka. Od profesora se to nečeká. Igor Lukeš přednáší na Boston University. Historii a mezinárodní vztahy. V sobotu obšťastnil čtenáře Mladé fronty Dnes. 150 let od premiéry Kapitálu.

Ing. Ondřej Prokop
Filip Zachariaš
Filip Zachariaš vložil nový článek

USA ukázaly svou skutečnou tvář

Poslední vyjádření amerického prezidenta Donalda Trumpa, v nichž nepokrytě zmiňuje možnost vojenských zásahů proti zemím, které nejsou vůči Washingtonu poslušné, ukázala »mírumilovnost USA« v pravém světle.