Skiareál Lipno slibuje víkend, na který se dlouho vzpomíná

19.02.2015 15:02 | Zprávy

Perfektní lyžování, slunění na lehátkách, posezení na terasách gastronomických podniků, nebo výlet na Stezku korunami stromů a spoustu další zábavy slibuje před víkendem Skiareál Lipno. Lyžaři vyráží na téměř deset kilometrů sjezdových tratí, kde je až 80 centimetrů sněhu a běžkaři si užívají třicet kilometrů tras.

Skiareál Lipno slibuje víkend, na který se dlouho vzpomíná
Foto: Skiarál Lipno
Popisek: Skiareál Lipno

„V těchto dnech je tady opravdu ideální počasí. Ranní manšestr, odpolední slunce a k tomu připravené všechny tratě včetně skicrossu, snowparku, měřené slalomové tratě, nebo zábavného parku lišáka Foxe. I předpovědi počasí slibují víkend, na který budou lyžaři vzpomínat,“ konstatoval ředitel Skiareálu Lipno Petr Dušek.

I přestože je sezóna v plném proudu, na Lipně se lyžaři nemusí obávat dlouhých front, a každému je k dispozici i parkoviště pro více, jak tisíc aut. Mezi lákadla patří i lyžařská škola s vlastním zázemím ve Fox parku a Školní sjezdovkou.

Na víkend jsou znovu naplánované i akce, jako například testování lyží, tentokrát se bude jednat o značku Sporten. Lyžaři mají k dispozici i půjčovnu Intersport rent s více jak tisíci páry lyží, nebo prodejnu Intersport s nepřebernou nabídkou sportovního zboží. „Součástí sobotního programu budou Jahody na sněhu se šampaňským, děti si v neděli od 13 hodin postaví sněhuláka na Stezce korunami stromů a znovu nebude chybět ani večerní Show lišáka Foxe, ve které mohou všichni vyhrát projížďku rolbou,“ doplnil Dušek.

Hlavním mediálním partnerem Skiareálu Lipno je Frekvence 1

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Jeskyně se z povodní už vzpamatovaly, zavřeny zůstávají Jeskyně Na Pomezí a část Punkevních

22:03 Správa jeskyní ČR: Jeskyně se z povodní už vzpamatovaly, zavřeny zůstávají Jeskyně Na Pomezí a část Punkevních

Zpřístupněné jeskyně České republiky se již z větší části vzpamatovaly z přívalů vody a větru v uply…