Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.05.2024 22:25:00

Ekoteroristé z Dětí Země zase zablokovali výstavbu dálnice

Ekoteroristé z Dětí Země zase zablokovali výstavbu dálnice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pozastavené dostavbě části dálnice D49 na podkladě stížností ekologické organizace Děti Země.

 Ekoteroristé opět zablokovali dostavbu dálnice D49 u nás na Zlínsku. Nejvyšší správní soud dnes totiž vyhověl podnětu spolku Děti Země, čímž pozbylo právní moci stavební povolení.

Jak uvedl ředitel zlínské pobočky Ředitelství silnic a dálnic - ŘSD Karel Chudárek, „Zakonzervovat stavbu znamená vydat desítky milionů korun úplně zbytečně. Ale my jako bohatý stát si to zřejmě můžeme dovolit.”

Dokončení dálnice se táhne už 15 let, mimo jiné kvůli ochraně zájmů křečka polního. Škoda, že Děti Země nehledí taky na zájmy lidí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama