Ing. Klára Dostálová

  • BPP
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.05.2024 10:18:12 - Coco-Carmen

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Sascha, Rudl, JohanaF, tomsik1, ptata, Venda3, borovice, Andante, Kritická, Arabeska, Emily56, Laaadik62, drobeřek, eva41

Odpověď

15.05.2024 9:20:39 - Ing. Klára Dostálová
Dobrý den, ano, současnou podobu Migračního paktu vyjednala současná vláda. Nikdy v této podobě neměl spatřit světlo světa. Je to úplně špatně. Změnit se samozřejmě dá a pokud dostaneme důvěru ve volbách, uděláme pro to maximum. Ptáte se jak? Migrační pakt má odloženou účinnost o 2 roky. A to je doba, kdy se musí připravit nová legislativa, která bude řešit ochranu vnější hranice, boj s pašeráky, efektivní návratovou politiku a spolupráci se třetími zeměmi, tak aby se azylové řízení s uprchlíky řešilo mimo území EU.