„Dehonestační prasárna. Na objednávku?“ Petr Štěpánek totálně rozboural „investigativní“ článek velkého portálu

11.12.2020 18:57

Petr Štěpánek, spisovatel, bývalý člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání a člen hnutí Trikolóra zničil Babišova novináře. Ten prý házel špínu na poslankyni Trikolóry Zuzanu Majerovou Zahradníkovou. Dovolila si prý pronajmout si kancelář. „A pak se novináři diví, že jim říkáme presstituti.“

„Dehonestační prasárna. Na objednávku?“ Petr Štěpánek totálně rozboural „investigativní“ článek velkého portálu
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Spisovatel, hudebník Petr Štěpánek

Anketa

Jste pro prodloužení nouzového stavu?

62%
38%
hlasovalo: 17025 lidí

Novinář Jakub Mikel z iDnes se ve svém článku věnoval poslankyni hnutí Trikolóra Zuzaně Majerové Zahradníkové z Olomouckého kraje. A co zjistil? Podle Štěpánka jde ze strany Mikela pouze o pokus poslankyni očernit. „Vypátral, že zlotřilá poslankyně Trikolóry Zuzana Majerová Zahradníková z Olomouckého kraje nemá svoji poslaneckou kancelář v centru Olomouce, ale o pár ulic dál. Z centra tam sice pohodlnou chůzí dojdete za necelých deset minut, ba dokonce se tam dá na rozdíl od centra i pohodlně zaparkovat, ale ta opovážlivost, že poslankyně nemá kancelář tam, kde by si ji presstitut představoval, je fakt do nebe volající.“ rozzuřil se Štěpánek.

„Dalším zločinem paní poslankyně je, že Poslanecká sněmovna platí za pronájem její kanceláře moc peněz. ‚Investigativec‘ Mikel, aby čtenáře celkovou sumou ohromil, to sečítá hnedle za několik let, ale už tak nějak nedodává, že stejné či obdobné sumy za pronájem kanceláří v regionech, odkud pocházejí, hradí Parlament ČR v případě všech poslanců a senátorů,“ pokračuje Štěpánek.

Seznam hříchů Majerové je podle Mikela zřejmě ještě delší: „Poslankyně Majerová se rovněž provinila tím, že Poslanecká sněmovna uzavřela smlouvu o pronájmu prostor pro její poslaneckou kancelář s firmou Italia Vivere s. r. o., konkrétně s její majitelkou Markétou Čepelákovou. Co na tom, že jedním z předmětů činnosti oné firmy je pronájem nebytových prostor. Co na tom, že Čepeláková vlastní sto procent oné firmy. Co na tom, že firma Italia Vivere dle výpisu z katastru vlastní cca desetinu předmětné nemovitosti.“

„Proč tedy Jakub Mikel ten článek vlastně sepsal?“ ptá se Štěpánek a hned si také odpovídá. „To je docela jednoduché. Aby poslankyni poškodil, aby ji kompromitoval. Jak? Tím, že ji umně propojil s jistým Hradilem, s nímž sice Majerová nemá společného nic, natož aby s ním byla ona či Poslanecká sněmovna v jakémkoli smluvním či jiném vztahu. Stačí, že Hradil má pracovní vztah s Italia Vivere a záznam v trestním rejstříku. A aby toho nebylo málo, Mikel do toho ještě přimotal jakéhosi Andrleho a nádavkem policistu Poláška, jenž čelí jakémusi obvinění, ale se kterými opět nemá nic společného Majerová, nýbrž Hradil,“ popisuje.

„Tady bychom konstatováním, že z podobné žurnalistiky se soudnému člověku dělá nevolno a že Jakub Mikel je ostuda novinářského stavu, mohli skončit, ale nabízí se ještě pár otázek. Opravdu má server iDnes, který dozajista chce být považován za seriózní médium, zapotřebí publikovat podobné dehonestační prasárny? Je to Mikelova vlastní iniciativa, nebo tu svoji kompro-lumpárnu sesmolil na objednávku? Z nadšení, nebo za peníze? Kdo je zadavatel? Kdo mu vedl ruku?“ dotazuje se, tentokrát řečnicky, Štěpánek.

„A pak se novináři diví, že jim říkáme presstituti,“ zakončil rozhořčeně spisovatel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …