Proč se zaregistrovat - Občan

10.12.2011 0:00

Proč se registrovat? Kjell A Nördström kdysi řekl: ,,Jsme odsouzeni ke svobodě, ke svobodě volby". A právě pro snadnější orientaci a rozhodování a v dnešní politicky vypjaté době je zde služba ParlamentníListy.cz.

Proč se zaregistrovat - Občan
Foto: nat
Popisek: Logo serveru ParlamentníListy.cz

Po velmi jednoduché registraci můžete svým voleným zástupcům pokládat otázky a komunikovat s nimi o problémech, které Vás konkrétně trápí, a na něž nemůžete nalézt odpověď. Jako přidanou hodnotu Vám pak nabízíme zpětnou vazbu, jež si se svými zastupiteli můžete vytvářet, a to během celého volebního období.


K tomu, abyste byli o aktuální situaci na politické scéně lépe informováni, je Vám po registraci zasílán denně zdarma newsletter upravený dle regionu trvalého bydliště s upozorněním na aktivitu Profilů (volených zastupitelů, institucí a obcí).


Jako další bonus pak naše služba nabízí i možnost vyjádření sympatie či popularity konkrétnímu zastupiteli / instituci / obcí. Lze tak sledovat aktuální vzestup či naopak úpadek Vašich zastupitelů, aniž byste složitě hledali v průzkumech agentur. Grafy nabízejí časové diagramy za různá období a lze se podívat i na aktuální geografické rozdělení preferencí našich skutečných uživatelů.

 


V neposlední řadě lze zmínit možnost diskutovat přímo k jednotlivým příspěvkům u Vašich zastupitelů, a to bez cenzury redakce. Diskuze pod profilovými příspěvky je však redigována majitelem profilu (věříme, že pokud budeme diskutovat slušně, jistě rádi využijí možnost povolit zobrazení všech diskuzních příspěvků okamžitě).

Anketa

Proč se zaregistrujete?

hlasovalo: 15167 lidí

Registrace umožnuje:

  • můžete pokládat dotazy politikům, které jste si ve volbách zvolili, případně institucím a obcím
  • můžete ohodnotit (jednou týdně) kteréhokoliv politika / instituci / obci a sledovat vývoj oblíbenosti v průběhu času nebo v jednotlivých krajích (GeoMapa popularity)
  • můžete vyjádřit sympatie Vašim oblíbeným politikům. Žádný z příspěvků Vašeho oblíbeného politika Vám neuteče - po přihlášení uvidíte nejnovější příspěvky z profilů, se kterými sympatizujete
  • můžete diskutovat pod články, videi či fotogaleriemi Vašich politiků, samozřejmě i pod články redakce
  • můžete se aktivně podílet na dění ve Vaší obci, městě - stát se správcem profilu Vašeho bydliště (vkládat videa, články, fotogalerie, pokládat dotazy zastupitelům)
  • můžete majitele profilu požádat o doplnění jakýchkoliv chybějících údajů na profilu
  • Vaše osobní údaje pečlivě chráníme - používáme je pouze k anonymnímu zobrazení výsledků popularity v GeoMapě popularity a abychom Vám mohli nabídnout obsah a profily z Vašeho regionu.
  • registrace i následující správa profilu jsou snadnými záležitostmi
  • vše je zcela zdarma

Dnešní doba je hektická a uspěchaná a registrací na našem webu tak máte jedinečnou možnost získat mnoho za krátkou dobu a zcela zdarma. A hlavně -tady se dozvíte vše o politice přímo z první ruky!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jirka Čermák

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SPECIFIKACE RSS SERVERU WWW.PARLAMENTNILISTY.CZ

0:00 SPECIFIKACE RSS SERVERU WWW.PARLAMENTNILISTY.CZ