Pavel Novotný olizuje k*lky mocných, padlo. Smích po včerejším dýchánku papalášů

19.02.2021 14:19

Fotbalová seance papalášů na Slavii má dalšího účastníka. Je jím, nikdo jiný než Řeporyjec Pavel Novotný. Přiznal se sám, bez mučení. Asi o něm dlouho nebylo slyšet. Pak se okamžitě neváhal pustit do obrany svých VIP spolusedících na stadioně. „Prymula nic neporušil. Jděte do prdele.“ Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat. Sejmul ho politik z SPD. Prý jen „pejsánek, co olizuje kulky velkým klukům.“ Výsměch normálním lidem!

Pavel Novotný olizuje k*lky mocných, padlo. Smích po včerejším dýchánku papalášů
Foto: AZy
Popisek: Pavel Novotný

Fotbalový zápas Slavie vs. Leicester. O slávistické tribuně plné papalášů, v době údajné tvrdé covidové krize, bylo již napsáno hodně. Prymula, Vondra, Mynář, všichni dostali porci spravedlivého lidového hněvu. Pak se o pozornost přihlásil i někdo, koho si v této souvislosti nikdo doposud nevšiml. Ano, bulvární novinář a starosta Řeporyjí Pavel Novotný napráskal sám sebe. Na fotbale byl také!

Anketa

Pokud by vláda vyhlásila totální a úplný lockdown na 14 dní, byli byste pro?

66%
34%
hlasovalo: 23233 lidí
„Dnes jsem byl na Slavii. Dokonale zorganizováno. Dva dny max old test všichni. Detail: Přijde hosteska (povinné FFP2 nebo KN95 vyšší stupeň), omluví se s tím, že mám FFP3 s plastem a dá mi KN95) a řekne mi proč. Chci se solidárně přihlásit k těm na té tribuně. Ubohý, nefér lynč. Bylo easy mlčet, ale proč? Nikdo nikoho ničemu nevystavil a přál bych každé instituci/eventu a participantům, tak dokonalou organizaci jako má Slavia,“ napsal Novotný, který zřejmě doposud nepochopil důvod vlny kritiky. Alexandr Vondra a další prý podle něj nic neprovedli. Nicméně uznal, že „to nevypadá dobře“.

„Mně tu do školky rodiče posílají nakažené děti a já dělám debila a musel jsem to dnes zase zavřít. Chovají se jako největší zmrdi, vím to o půlce svých přátel, že mlčíme s ředitelkou o tom, že v karanténě a covidu posílají do školky bezpříznakové děti... Víme to... Jediné, co je zajímá je, zda je nenahlásíme...“ postěžoval si na své řeporyjské spoluobčany starosta.

„No tak jsem to zavřel a šel na Slavii. Zdráv, objednán předtím na test po týdnu, s respirátorem, hodinu trvalala ta procedura... Serete na to, máte v piči, šíříte to a pak vám vadí Prymula, co nic neporušil, na akci, kde nikdo nic nedpodcenil a Tvrdík je magor, jak to tam má pořešené... Jděte do prdele, vy házeči kamenů....“ ječel hystericky do éteru Novotný, kterého těžko lze počítat mezi papaláše, ale je mu mezi nimi zřejmě dobře.

Toho si všiml i pražský politik z SPD a vydavatel Jan Čížek, který v reakci na Novotného on-line výkřiky napsal: „Jednou vzali velký kluci pejsánka mezi sebe, tak jim pejsánek hezky olizuje kulky... Aby bylo jasno, mně vůbec nevadí, že papaláši chodí na Slavii. Mně zásadně vadí, proč na tu Slavii zakazují papaláši chodit nám, normálním lidem.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rodiče o tom nevědí. Co neziskovky na školách ukazují dětem

5:00 Rodiče o tom nevědí. Co neziskovky na školách ukazují dětem

Pedagogičtí pracovníci jsou povinni „poskytovat dítěti, žáku, studentovi nebo zákonnému zástupci nez…