Skála po akci vlastenců v Příčovech odhaluje: Rodí se dosud nevídaný trend...

03.09.2020 19:54 | Zprávy

ParlamentníListy.cz uveřejnily text poslance za KSČM Josefa Skály, který se v něm zamýšlí nad stavem dnešní levice a vysvětluje, proč se jako jediný marxista účastnil setkání vlastenců v Příčovech. Mediální štvanice ho, zdá se, nepřekvapila: „Randál o ‚srazu nácků‘ se čekal od presstituce. Spustila ho ‚moderní levice‘,“ napsal.

Skála po akci vlastenců v Příčovech odhaluje: Rodí se dosud nevídaný trend...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Protest za propuštění Juliana Assange, zakladatele WikiLeaks, před britskou ambasádou v Praze

Skála v textu píše: „Do Příčov dorazila celá republika. Těch lidí byla skoro tisícovka. Co když se tábory pod širým nebem, razící národní zájem už proti monarchii, rodí i právě tu? Na tváře, střídající se na pódiu, uvalila ČT embargo. Tím víc přitahují publikum nezávislých médií. Zastupovaly skoro celé spektrum, nelakující poměry narůžovo. Nepřijely se pohádat, ale spojit síly. Proti idiotské svévoli eurokracie.“

„Příčovy zdobilo aranžmá, neutrální tak jako málokde. Půvabná lékařka, která je hostila, není tykadlem žádné strany. Kdo a koho tu tedy ‚legimitizoval‘? Marxista – Okamuru, Hampla, nebo Kurase? A tihle tři i všichni ostatní na pódiu – komunistu? Česká politika se hemží poskoky ‚deep state‘. Nomenklaturou Aspen Institutu. Práčaty George Sorose. I gážisty jiných kazisvětů. S těmi všemi se chodí mudrovat do OVM,“ tepe Skála poměry v České republice.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

minimální mzda

Dobrý den, tvrdíte, že by měla existovat v EU shodná minimální mzda. Jaká by podle vás měla být? A kdo by ji měl garantovat? Protože asi ne každý zaměstnavatel u nás si může dovolit vyplácet stejné mzdy jako na západ od nás. A ta minimální mzda by se týkala všech zemí EU nebo jen těch, co mají Euro...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otočí Pavel s volebním právem pro 16leté? Holec tuší proč

20:57 Otočí Pavel s volebním právem pro 16leté? Holec tuší proč

„Byl bych opatrný s mladými lidmi a jejich volebními právy, protože v Evropě se rozmáhá takový nešva…