Tomuto nekonečně obrovskému a odpornému byznysu samozřejmě nejvíce napomáhá globalizace a spojování národů do vyšších celků (jako je EU), nebo jejich svazování různými „obchodními“ smlouvami, jako je třeba připravovaná TTIP (smlouva o volném obchodu mezi USA a EU), která je nyní v přísném utajení připravována!
V zemích, které takto svážou k sobě poté korporace, které ve skutečnosti v kapitalistickém řádu vládnou západním politikům a tím pádem velké části světa (a usilují o ovládnutí jeho zbytku) nastaví svá jasná a pevná pravidla, o kterých většina lidí vůbec nic neví a pak začne kolotoč záměrného způsobování problémů a chorob lidem, kteří v takových zemích žijí a následného „léčení“ léky, které k tomuto účelu vyrábí a jsou předem připravené!
Lidé ráno vstanou, vesele se nadýchnou chemtrails a různými dalšími svinstvy záměrně znečišťovaného vzduchu, dají si nějakou tu éčky nacpanou snídani, zapijí to chemicky upravenou granulovanou „kávou“ a jdou do práce. Tam většinou pod palbou elektromagnetických vln ze zářivek, nebo monitorů odpracují půl pracovní doby a vydají se na oběd, který si ohřejí jak jinak než v mikrovlnce!
Když je ze všeho toho svinstva rozbolí hlava, neudělají si bylinkový čaj, nebo nezvýší příjem čisté vody (většinou pijí chemická přeslazená svinstva), nýbrž spolknou prášek, po kterém je sice přestane bolet hlava, ale který má stovku dalších vedlejších účinků, včetně tvorby rakoviny, jako všechny ty ostatní v článku popsané věci.
Jednoho dne pak nastane den, kdy z toho všeho onemocníme nějakou vážnější chorobou a pak nás začnou lékaři „léčit“ různými drahými léky (schválně opomíjejíce přírodní alternativní účinné produkty), které musí být vyráběny přesně podle standardů té unie, ke které jsme zrovna připoutáni (v našem případě EU) a světe div se, musí obsahovat jen takové složky, které vyrábí farmaceutické a chemické závody v Německu, nebo ve Francii!
Takovým způsobem udržují fyzicky a duševně unavené lidi při životě řadu let a tahají přitom peníze z jejich kapes (ať již přímo, nebo prostřednictvím plateb od státu, kterému platíme daně)! Po čase, když na Vás dost vydělají a navíc už nejste schopen pracovat a přispívat tak státu, aby ten měl na platby právě jim, Vás korporace nechají jako prašivého psa chcípnout v nějakém hospici (pokud máte štěstí, tak v kruhu rodiny) a většina lidí netuší, že to byla vlastně vražda, a že se jich dějí statisíce a miliony každý den, všude kolem nás!
PS: Co způsobuje mikrovlnná trouba:
1. Mikrovlnkou ozářené potraviny ztrácí 60-90% životního energetického pole a ozařování urychluje strukturální rozpad potravin.
2. Ozařování vytváří v mase, mléce a obilovinách látky způsobující rakovinu.
3. Ozařování mění základní látky jídla, což způsobuje poruchy v zažívacím traktu.
4. Ozařování mění chemii jídla, což může vést k selhání lymfatického systému a degeneraci imunitního systému.
5. Ozářené potraviny vedou k vyššímu výskytu rakovinových buněk v krevním řečišti.
6. Ozařování změnilo rozklad základních látek. Když byla syrová, vařená nebo zmrazená zelenina vystavena ozařování byť na velmi krátkou dobu, vytvořily se volné radikály.
7. Ozářené potraviny způsobily rakovinový růst v žaludku a střevech, celkovou degeneraci periferních buněčných tkání a postupný rozpad zažívacího a vylučovacího systému u statisticky významného počtu lidí.
8. Ozářené potraviny snížily schopnost těla využít vitaminy B-komplexu, vitaminu C, 00vitaminu E, základní minerály a lipotropika.
9. Mikrovlnné pole v blízkosti mikrovlnky způsobilo také spoustu zdravotních problémů. vytvořilo:
* d-Nitrosodietanolamin (velmi známou rakovinotvornou látku)
* destabilizaci aktivních proteinových bimolekulárních sloučenin
* vytvoření vázacího efektu na radioaktivitu v atmosféře
* vytvoření rakovinotvorných látek v proteinovo-hydrosylatiových sloučeninách v mase, mléce a zrninách.
11. Mikrovlnné emise způsobily také změnu katabolického (rozkladného) chování glykosidu – a galaktosidu – prvků ve zmraženém ovoci, když je tímto způsobem rozmraženo.
12. Mikrovlny změnily katabolické chování rostlinných alkaloidů, když jim byla syrová, vařená nebo zmražená zelenina vystavena dokonce i na velmi krátkou dobu.
13. Rakovinu způsobující volné radikály se vytvořily v určitých molekulárních formacích stopových minerálů v rostlinných látkách, obzvláště v syrové kořenové zelenině.
14. V důsledku chemických změn v potravinových látkách došlo k selhání lymfatického systému, způsobilo to degeneraci schopnosti imunitního systému chránit se před rakovinovým růstem.
15. Nestabilní katabolismus mikrovlnami ozářených potravin změnil jejich základní potravinové vlastnosti, což vedlo k poruchám zažívacího systému.
16. Lidé konzumující ozářené potraviny vykázali statisticky vyšší výskyt rakoviny žaludku a střev, plus celkovou degeneraci periferních buněčných tkání, s postupným rozpadem funkce zažívacího a exkrečního systému.
17. Expozice mikrovlnám způsobila významný pokles nutriční hodnoty všech studovaných.
Z tohoto důvodu bylo toto zákeřnou smrt přinášející mikrovlnné zařízení od roku 1976 až do Gorbačovovi perestrojky v SSSR zakázáno!
Ladislav Kašuka
Tento článek je uzamčen
Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV