Pavlína Filipovská o Zemanovi: Buřt s cibulí, to jde k jeho kecům. To by bylo krásný, kdyby ho už nikdo nevolil! Zoufalé, člověk se stydí, že je Čech

19.08.2015 7:24 | Zprávy

POLOČAS MILOŠE ZEMANA Miloš Zeman trpí příšernou nemocí zvanou samolibost. To je velmi těžký úraz, a navíc neléčitelný. To tvrdí o českém prezidentovi herečka a moderátorka Pavlína Filipovská. V rozhovoru ParlamentníchListů.cz ale Filipovská na konto hlavy státu pronesla ještě další nelichotivá slova. „Pokud v učebnicích dějepisu bude pasáž o prezidentech, tak tu o Zemanovi budou mít žáci ohromně oblíbenou, protože bude plná poťouchlého humoru,“ řekla třeba.

Pavlína Filipovská o Zemanovi: Buřt s cibulí, to jde k jeho kecům. To by bylo krásný, kdyby ho už nikdo nevolil! Zoufalé, člověk se stydí, že je Čech
Foto: Hans Štembera
Popisek: Odhalení busty bývalého francouzského prezidenta Françoise Mitterranda v zahradách pod Pražským hradem před Jazzovou sekcí

Miloš Zeman je zhruba v polovině svého prezidentského období. Je podle vás dobře, že se prezidentem stal zrovna on? Jak v obecné rovině hodnotíte dva a půl roku jeho vládnutí?

To se ptáte špatně, protože já jsem Zemana nevolila a nepřála jsem si jej a celou dobu čekám jen na to, až to jeho období konečně skončí. Ale nějak to čekání nebere konce. Říkám to sice v kostce, ale je to za mne shrnutí pocitů.

Ale Miloš Zeman bude možná kandidovat do funkce prezidenta opětovně, tedy i v roce 2018.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Böhmová

Mgr. Róbert Šlachta byl položen dotaz

Spojíte se s SPD?

Půjdete do voleb společně? A co po volbách, umíte si s SPD představit koalici? Ještě by mě zajímalo, kdo za vás bude vlastně kandidovat? Nikoho jiného než vás neznám.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bereme moc washingtonským elitám... Donald Trump složil slib a přišla politicky nekorektní smršť u mikrofonu

18:31 Bereme moc washingtonským elitám... Donald Trump složil slib a přišla politicky nekorektní smršť u mikrofonu

V roli prezidenta pronesl Donald Trump svůj první projev. Dal jasně najevo, že odteď bude navždy pla…