Dnes začíná dotazníkové šetření mezi Chebany

05.09.2011 20:14

V období mezi 5. až 21. září bude realizováno celkem 700 rozhovorů týkajících se spokojenosti s veřejnými službami.

Dnes začíná dotazníkové šetření mezi Chebany
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Co je smyslem chystaného šetření, do kterého budou zapojeni občané starší 18 let?

Jak jsme již informovali, radnice zahájila vloni v září projekt „Implementace efektivního procesního řízení na Městském úřadě v Chebu". Jeho významnou součástí je průzkum zjišťování a hodnocení potřeb a spokojenosti občanů týkající se veřejných služeb. Proběhne pomocí osobního dotazování, tj. dotazníkového šetření.

Na 30 tazatelů bude oslovovat Chebany v ulicích města, především na frekventovaných místech, a to podle vybraných kritérií (pohlaví, věk). Každý tazatel se musí prokazovat platným průkazem. Dotazníky vyplní přímo na ulici, nebo po domluvě na vybraném místě, při záruce naprosté anonymity - to znamená, že odpovědi v dotazníku nebudou žádným způsobem spojovány s konkrétní osobou.

V období mezi 5. až 21. září má být realizováno celkem 700 rozhovorů. Výsledky budou společností Ipsos zpracovány a ještě na podzim předány radnici, která je pak zveřejní prostřednictvím tisku včetně Chebských radničních listů.

Veškeré aktivity v rámci projektu jsou financovány z Evropského sociálního fondu - Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost. Celkové náklady (vč. vybavení učebny pro vzdělávání úředníků a uvolněných zastupitelů) přesahují 7 miliónů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestocheb.cz

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: První ročník outdoorového závodu vyhrála ZŠ ze Štípy

7:37 Zlín: První ročník outdoorového závodu vyhrála ZŠ ze Štípy

Ve čtvrtek 23. května 2024 mohli vůbec poprvé změřit své fyzické i vědomostní síly žáci osmých roční…