Plzeň: Primátor si prohlédl prostory budoucího 4x4 Cultural Factory na Světovaru

24.08.2011 11:59

přítomnosti autorky studie Kateřiny Melenové navštívil primátor Martin Baxa prostory bývalého pivovarského areálu Světovar, aby se na místě seznámil s řešením revitalizace dvou objektů, ve kterých má vzniknout kulturní multifunkční prostor 4x4 Cultural Factory Světovar (4x4 CF).

Plzeň: Primátor si prohlédl prostory budoucího 4x4 Cultural Factory na Světovaru
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

V březnu na svém jednání Rada města Plzně pověřila Útvar koordinace evropských projektů koordinací činností spojených s projektovou přípravou ve spolupráci se společností Plzeň 2015 a s termínem březen 2013.

Primárním cílem projektu je aktivizace a profesionalizace kulturních služeb v Plzni spojená s účinnou revitalizací a reanimací areálu Světovar.

4x4 CF má poskytovat moderní kulturní služby s přidanou hodnotou prostřednictvím nejširšího spektra umělců, neziskových organizací a dalších kulturních, komunitních a vzdělávacích občanských aktivit. V tomto smyslu se jedná o jedinečný a důležitý projekt v rámci Evropského hlavního města kultury 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Parkoviště u centra Katka se rozšíří

7:37 Opava: Parkoviště u centra Katka se rozšíří

I když při loňském zjišťovacím řízení obyvatelé sídliště Kateřinky stavbu parkovacího domu či věže v…