ČS: Islám do českých škol nepatří

28.04.2014 14:19 | Zprávy

Česká veřejnost byla prostřednictvím medií informována o projektu Velvyslanectví Spojených států amerických v České republice a Ministerstva školství ČR „Muslimové očima českých školáků“, který má ve školách pozitivně prezentovat islám proti předsudkům a xenofobii a představit islámskou kulturu.

ČS: Islám do českých škol nepatří
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Prázdná učebna

Česká Suverenita ostře protestuje proti tomu, aby na našich školách byly prováděny experimenty tohoto druhu. Jako každé náboženství má islám své ideologické kořeny. Pod rouškou boje proti údajné xenofobii se má na státních školách realizovat akce, která se může ve svém důsledku obrátit proti zájmům České republiky.

Žáci se ve škole seznamují se všemi náboženstvími, byť dle našeho názoru nedostatečně. Tyto vědomosti získávají jednak v hodinách dějepisu a rovněž v předmětu Výchova k občanství. Pokud by MŠMT chtělo rozšířit vzdělávací proces na státních školách, není nejmenší důvod, proč by se mělo jednat výhradně o islám, nikoliv však o křesťanství, judaismus, buddhismus, hinduismus či taoismus.

Česká Suverenita již mnoho let upozorňuje na vážné nebezpečí spočívající v tiché a skryté, ale systematické islamizaci Evropy. Nyní se do tohoto procesu přímo zapojuje prostřednictvím americké ambasády vláda USA a české Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Ti, kteří rozhodli o realizaci tohoto projektu, tak činí v přímém rozporu s Ústavou České republiky, protože podstata islámu je v rozporu s našimi tradicemi a s tím, k čemu se Česká republika hlásí a na co z hlediska historie navazuje.

Islámské právo Šaría je nadřazeno nad zákonodárstvím zemí, ve kterých je uplatňováno. Takový stav zásadním způsobem ohrožuje lidská, občanská i politická práva občanů daných států, navíc pak je v jednoznačném rozporu s uznávanou zásadou civilizovaných zemí o rovnoprávném postavení mužů a žen ve společnosti. Fakt, že někteří muslimové se odmítají podřídit platným zákonům České republiky, dokazuje i policejní akce z 24. dubna tohoto roku. Cílem muslimských obcí, které se postupně rozrůstají, je získat uznání českým státem, zvyšovat svůj vliv ve společnosti a pokračovat v další islamizaci ČR. Je patrné, že se jim to díky některým státním institucím daří. Česká Suverenita varuje: Nebudeme-li proto této hrozbě bojovat dnes, zítra již zde nemusí zůstat nikdo, kdo by tak mohl učinit.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká Suverenita

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ODS: Premiér loni pro IVECO vyjednal zakázku v Pobřeží slonoviny

22:14 ODS: Premiér loni pro IVECO vyjednal zakázku v Pobřeží slonoviny

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k firmě IVECO spadající pod francouzskou společnost.