Gawlas (ČSSD): Kam až to necháme zajít?

17.05.2024 9:02 | Komentář

Tzv. liberálně demokratičtí politici podporovaní médii se nezastaví před ničím.

Gawlas (ČSSD): Kam až to necháme zajít?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Gawlas

Atentát na slovenského premiéra Roberta Fica je jen důsledek agresivní, lživé a štvavé politiky stran typu pětikoalice u nás resp. opozičních progresivistů na Slovensku. 
- cožpak nikomu nevadí, že své politické oponenty donekonečna lživě dehonestují, nálepkují a doslova jimi před veřejností opovrhují?- cožpak nikomu nevadí, že veškerá jejich politika je založena na vylhaných předvolebních slibech a fabulacích o lidských právech, demokracii a občanské společnosti? Důsledky těchto lží a ekonomického analfabetismu zažívají Slováci dodnes po vládách Matoviče, Odora..... a zažíváme je my pod tzv. pětikoaliční vládou)- cožpak nikomu nevadí, že partaje typu TOP09, KDU-ČSL, chobotničí STAN ad. se do parlamentu dostali jen díky, na poslední chvíli, změněným volebním pravidlům, kdy i několikačlenným koalicím stačí ke vstupu do parlamentu 5% hlasů?- cožpak nikomu nevadí, že politický privatizátor Barta nakrmil celou pětikoalici desítkami milionů korun, jejichž darování podmínil vznikem "protibabišovské" koalice demokratických stran? (kdo je a kdo není demokrat rozhodl právě politický investor Barta)- cožpak nikomu nevadí, že ten samý člověk Barta si zprivatizoval i funkci prezidenta, kterého taky finančně v kampani popohnal?- cožpak nikomu nevadí, že novináři dnes houfně pracují pro soukromé investory vlastnící vydavatelství kde píší/natáčejí, či pro nevládky, které je štědře odměňují ale i dávají notičky?- cožpak nikomu nevadí, že novinařina zcela vymizela a zůstal jen aktivismus typu "hoď minci a já napíšu článek dle libosti"?

Toto je jen pár postřehů a střípků, které ve finále mohou zapůsobit jako podnět pro to vzít zbraň a provést zbabělý, hnusný a nehorázný zločin, jaký provedl atentátník Robertu Ficovi. 

Je načase naučit tyto liberálně demokratické "šmejdy", jejich loutkovodiče a politické investory prohrávat a dostat do politiky osoby, jejichž posláním bude práce pro občany naší krásné země, nikoliv plnění plánů korporací a zbohatlíků. Takhle to přece většina z nás nechtěla.

Robert Fico má na Slovensku nakročeno velmi dobře a popřejme mu jen mnoho zdraví a energie, aby tento, doslova boj, mohl vést další roky. My nyní máme možnost ukázat svou vůli v nadcházejících volbách, využijme tuto šanci dokud to jde.

Zdravím všechny lidi dobré vůle a Robertu Ficovi přeji brzké uzdravení a celému Slovensku a České republice jen to dobré. 

Článek byl převzat z Profilu Petr Gawlas

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zálom (Svobodní): Jak se může Vondra snažit předstírat, že koncentrační tábor lze zreformovat?

14:16 Zálom (Svobodní): Jak se může Vondra snažit předstírat, že koncentrační tábor lze zreformovat?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Green Dealu a koalici SPOLU.