Schwarzenberg: Prosím, aby všichni, kteří o boji proti virům vědí stejné h***o jako já, laskavě ráčili držeti ústa

05.03.2021 17:33

Komentář na facebookovém profilu k záplavě článků o očkování a schvalování vakcín

Schwarzenberg: Prosím, aby všichni, kteří o boji proti virům vědí stejné h***o jako já, laskavě ráčili držeti ústa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

Pamatuji si, že když jsem byl ministrem zahraničí, tak jsem v každé hospodě našel odborníka na naše vztahy s Ruskem, s NATO či na uspořádáni Evropské unie. A bylo někdy obtížné ty chytré řeči vydržet. Teď tím trpí bez toho velmi tvrdě pracující zdravotníci, ale i ministr Jan Blatný.

Anketa

Má vláda Andreje Babiše dovládnout do voleb?

85%
15%
hlasovalo: 20036 lidí

Mnoho lidí se vyjadřuje k tomu, jak vést boj proti koronaviru. Ve středu ráno jsem v jedněch novinách objevil článek, který se rozhořčeně vyjadřoval k tomu, že nechceme připustit výjimku pro očkovací látku Sputnik V a že je třeba jí povolit mimo schvalovací proces úřadů. Podíval jsem se tedy, který významný imunolog nebo lékař publikoval tak rozhořčený článek a ejhle, článek napsal historik.

Těchto fenoménů se teď objevuje spousta. Já bych moc prosil, aby všichni, kteří o boji proti virům a potlačení pandemie vědí stejné hovno jako já, aby laskavě ráčili držeti ústa a neobtěžovali ty, kteří mají s touto nemocí práce až nad hlavu a jsou zcela vyčerpaní každodenním bojem o životy jiných lidí.

P.S.: Já mám veškerou úctu k ruské vědě a jistě i v lékařství patří ke světové špičce. Nicméně právní stát, jakým by Česká republika měla být, nemůže posuzovat výrobky od různých výrobců a z různých zemí podle chuti, nýbrž všechny musí projít stejným procesem testování a schválení. Pokud by to tak nebylo, tak bychom byli nejen vystaveni různým soudním sporům, ale hlavně bychom ohrozili zdraví našich občanů.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.