Svobodní vyzývají české europoslance: Hlasujte proti kvótám

09.09.2015 10:28 | Zprávy

Dnes budou europoslanci hlasovat o „Návrhu rozhodnutí Rady, kterým se stanoví dočasná opatření v oblasti mezinárodní ochrany ve prospěch Itálie a Řecka“.

Svobodní vyzývají české europoslance: Hlasujte proti kvótám
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Viz zde http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2F%2FEP%2F%2FNONSGML%20REPORT%20A8-2015-0245%200%20DOC%20PDF%20V0%2F%2FCS)

Návrh de facto ruší už dříve dohodnutý systém odpovědnosti první bezpečné země, odebírá pravomoci v oblasti azylové politiky jednotlivým členským zemím a v důsledku legalizuje protiprávní překračování hranic. Ve skutečnosti tak vynucováním „solidarity“ popírá princip subsidiarity, na kterém by měla být EU podle svých zakládajících dokumentů založena.

Návrh zároveň nerespektuje kulturní odlišnosti jednotlivých zemí EU. Navíc by některé členské státy nutil, aby se staraly o uprchlíky, kteří ani o život v těchto zemích nestojí. Jakmile dostanou povolení k pobytu, stejně utečou do jiné země EU za jejich pro-imigračními pobídkami nebo lépe placenou prací.

Svobodní trvají na dodržování platných mezinárodních smluv a vyzývají všechny europoslance, aby hlasovali proti kvótám na uprchlíky. Europoslanec za Svobodné Petr Mach bude jednoznačně hlasovat proti kvótám. Svobodní vyzývají vládu ČR, aby nepřijímala uprchlíky ani na „dobrovolně-povinné“ bázi pod hrozbou dotačních sankcí.

Naše předchozí stanovisko: https://web.svobodni.cz/clanky/evropsky-parlament-bude-jednat-o-uprchlicich-petr-mach-bude-hlasovat-proti-kvotam

Republikové předsednictvo Svobodných

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kukla byl položen dotaz

krajské volby

Dobrý den, mám dvě otázky. Kdybyste byl hejtman, zůstal byste i poslancem? Je podle vás kumulace funkcí v pořádku? Vlastně mám tři otázky, jelikož se teď logicky dost vymezujete proti vedení kraje, dokázal byste si s některou ze stran představit koalici? Děkuji za odpověď.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zborovský (KDU-ČSL): Nedávalo by smysl vzdát se desítek miliard ročního příjmu

20:11 Zborovský (KDU-ČSL): Nedávalo by smysl vzdát se desítek miliard ročního příjmu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k windfall tax.