Vostrá (KSČM): Zpřísňujeme, zavíráme, zakazujeme, ... ale nepřemýšlíme u toho

30.01.2021 6:32

Vládní opatření, při jejichž navrhování si autoři příliš práce nedali, začínají naší zemi měnit v Kocourkov.

Vostrá (KSČM): Zpřísňujeme, zavíráme, zakazujeme, ... ale nepřemýšlíme u toho
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Do plné tramvaje, kde se mačkáte s ostatními cestujícími na cestě do práce, můžete bez problémů. Obchody, kde si jen málokdo hlídá dvoumetrové rozestupy od ostatních nakupujících, také příliš nikdo neřeší. A rozhodně si nemyslím, že omezování prodeje určitého zboží něčemu pomůže… No a pak tu máme horská střediska v přírodě (!) a především sjezdovky, kam by rádi lidé vyrazili, aby si vyčistili hlavu a zapomněli na tuto zmatenou a v některých ohledech zcela nelogickou dobu. Mají ale smůlu. Podle některých ministrů, zejména z řad ČSSD, je to příliš velké riziko. I když jsou lyžaři či snowboardisté zahalení od hlavy až k patě, nosí helmy, brýle, nákrčníky, a samozřejmě by nosili i roušky, vládě to zkrátka nestačí. A aby se neřeklo, rozhodli se ve Strakově akademii stmelit tento národ tím, že ještě přitvrdí. Tohle se mi ani trochu nelíbí.

Rozhodně nechci celosvětovou situaci zlehčovat, ani nechci podceňovat tento zákeřný vir, který rozhodně není jen obyčejnou „chřipečkou“. To v žádném případě. Prosím ale vládu, aby začala více přemýšlet o tom, co dělá, co nám nařizuje. Pro začátek by stačilo, kdyby vládní strany přestaly dělat volební kampaň, při které útočí jeden na druhého, a uvědomili si, že jsem všichni na pokraji zoufalství. V izolaci nemůžeme žít věčně. Navíc každý si nemůže dovolit jet odreagovat na „teplický večírek“…

Převzato z profilu.

Článek byl převzat z Profilu Ing. Miloslava Vostrá

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Ženíšek: Na naší zemi mi moc záleží, jako ministr mám tyto priority

23:07 Ministr Ženíšek: Na naší zemi mi moc záleží, jako ministr mám tyto priority

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nástupu do funkce ministra pro vědu, vývoj a inovac…