Ing. Zdeněk Štefek

kandidát do Zastupitelstva Středočeského kraje
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.04.2016 7:43:45

Brandýsek navštívili Andělé…

Brandýsek navštívili Andělé…

16. dubna uspořádala sociální komise obce Brandýsek charitativní akci pro nadaci Dobrý Anděl.

16. dubna uspořádala sociální komise obce Brandýsek charitativní akci pro nadaci Dobrý Anděl. Průvodu a doprovodných aktivit se zúčastnil i radní pro oblast kultury a památkové péče Zdeněk Štefek:

„Říká se, že lidé jsou dnes jiní, neteční, nevšímaví, lhostejní k okolí. Tato akce ukazuje, že tomu tak vždy není, že existují celé skupiny lidí, které pomáhají těm, co to potřebují. Hranice mezi tím, kdy máte zdravou, šťastnou rodinu a kdy se v ní objeví zákeřná nemoc, je velmi tenká a každá z nás se může dostat na druhou stranu a pak pozná, co to je, když potřebuje pomoc a ta nepřichází…,“ řekl mimo jiné.

Akce začala pochodem od dolu Michael, pak následovalo slavnostní zahájení na hřišti, představení patronů a kulturní program, v kterém zazářili Klára Kolomazníková nebo místní skupina Fechtýři.

Nadace Dobrý Anděl sdružuje dnes již více než 50.000 dárců pravidelně přispívajících rodinám, které se vlivem zákeřné nemoci dostaly do finanční tísně. Obec Brandýsek je první obcí, co nadaci podpořila takovýmto způsobem.

„Chtěl bych popřát všem rodinám pevné zdraví, když už se objeví zákeřná nemoc, tak aby se mohly opřít o zdravotní a sociální systém, a pokud nefunguje, tak aby našli alespoň dobrého anděla,“ dodal radní Štefek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama