Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2024 9:11:00

Ať opustí funkce všichni, kteří neumí respektovat jiný názor

Ať opustí funkce všichni, kteří neumí respektovat jiný názor

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k atentátu na Roberta Fica.

 Atentát na předsedu vlády Slovenské republiky mění vše. Je jasným útokem na demokracii a svobodný svět.

Robert Fico bojuje o život. Doslova. Byl na něm spáchán pokus o vraždu. Jeho stav je mimořádně vážný. Atentát na něho je výsledkem neustálého vyvolávání nenávisti vůči lidem jiných názorů, než které se celoevropsky diktují. Je to výsledek politiky novodobých diktátorů, vydávajících se za demokraty.

Ať opustí funkce a svá zaměstnání všichni, kteří neumí respektovat jiný názor, a útočí a vyvolávají nenávist vůči lidem, kteří svobodně a svými názory oponují diktovaným trendům. Tito novodobí diktátoři jediných pravd nemají právo tyto funkce ani ta zaměstnání vykonávat. Ohrožují tím civilizovanou společnost.

Včerjšek je toho důkazem…

Kdo střelbu jakkoli schvaluje, musí proti němu být zahájeno trestní stíhání. Ihned. Musíme se konečně těmto trendům budované nenávisti vůči lidem jiných názorů důsledně postavit.

A mysleme na Roberta Fica, ať lékaři jeho život zachrání.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama