JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2024 18:09:00

Zcela záměrně jsem použila slovník pětikoalice

Zcela záměrně jsem použila slovník pětikoalice

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na výzvu premiérfa Fialy k omluvě poslankyni Pekarové Adamové

 Možná jste zaznamenali, že jsem Markétu Pekarovou Adamovou za její dlouhodobě agresivní, nafoukanou a nehoráznou rétoriku přirovnala k podobně vystupující Marii Zacharovové. To jste měli vidět, jak rychle přispěchal Petr Fiala s výzvou, abych se jí omluvila. Přitom tím, kdo by se měl omluvit, je sám pan premiér, a hlavně paní Pekarová.

Nastavila jsem zrcadlo. A neudělala jsem přitom nic jiného, než že jsem zcela záměrně použila slovník pětikoalice. Minulý týden mě paní Pekarová označila za hlásnou troubu Kremlu, o kolegovi Karlu Havlíčkovi koaliční politici mluví jako o agentu Rosatomu. Před volbami oblepili celou republiku plakáty Andreje Babiše s Putinem.

Za proruského označují každého, s kým nesouhlasí, určitě si vzpomenete, jak paní Pekarová mluvila o protivládní demonstraci jako o dnech Varšavské smlouvy. Ani v jednom případě jsem nezaznamenala, že by pan premiér vyzýval k omluvě.

Možná je to tak, že už jim tento jejich vlastní slovník přestal vyhovovat. V tom případě bych ale čekala, že se nejprve za všechny ty urážky a útoky omluví. Tak co myslíte, omluví se dříve pan premiér, nebo paní Pekarová?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama