Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.03.2024 6:03:00

Chystejte se na válku… To je jasný signál posledních dnů (nejen Fialův)

Chystejte se na válku… To je jasný signál posledních dnů (nejen Fialův)

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na úvahy o nasazení vojáků NATO na Ukrajinu

 Začalo to euforickým koncertem, kde se sešla celá prominentní kulturní scéna, nejoblíbenější holka v alianci Černochová (bodejť by nebyla, když zbrojařům udělala takový kšeft) nestíhala rozdávat podpisy na trička za dva tisíce korun a davem se šířila chuť zakroutit Rusovi krkem.

Možná tímto nabuzen (nebo radou svého přítele po boku Koláře, který sní o válečné ekonomice už delší dobu), začal poslušný generál Pavel mluvit o odvodech! Prý jako administrativní úkon. Ovšem zapomněl dodat, že administrativní proto, aby pak stačilo jedno kliknutí počítače a člověk byl okamžitě skutečně odveden.

O co větší byla euforie fangličkářů na Staroměstském náměstí v Praze, o to horší je situace na samotné Ukrajině. Občané Ukrajiny podle některých informací (které samozřejmě ve veřejnoprávních médiích nesmí zaznít) se už odmítají podílet na ukrajinském mlýnku na maso a proti dalším odvodům je tichá nevole. Hlasitá samozřejmě nemůže být - ve státě, jehož hodnoty vzývá celá evropská elita, se svobodný názor nenosí. Zajímavé, že o Rusku se to může říkat, o Ukrajině nikoliv.

Není rovněž bez zajímavosti, že všechna média citovala herce, pardon prezidenta, Zelenského o počtu padlých, přitom západní média spekulují, že ztráty na straně Ukrajiny jsou desetinásobné (!) ve srovnání s Ruskem. Proto přišel tento plán, kterého se naprosto děsím…

Když Fico prozradil, že některé země NATO uvažují o nasazení vojáků na Ukrajinu, udělali z něj lháře (v tom lepším případě), nebo blázna (to byl ten horší)! Opravdu je tady někdo, kdo si myslí, že nasazením vojáků zemí NATO přispěje řešení konfliktu? Vždyť právě činnost NATO zásadně k celému konfliktu přispěla (o výbušné informaci o existenci základen CIA na území Ukrajiny, kterou opět česká média vymlčela, ani nemluvě)…

Dnes se ukazuje, že vše byla samozřejmě pravda. A čas mezi tím, kdy se z dezinformace stává relevantní informací, se zkrátila ze tří měsíců na jeden den.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama