JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2024 10:19:00

Je vidět, že zoufalství moci už dosahuje vrcholu

Je vidět, že zoufalství moci už dosahuje vrcholu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zrušenému youtubovému účtu strany PRO.

 Oficiální youtubový kanál strany PRO byl “odstraněn” 24 hodin před celonárodní demonstrací ZA ČESKOU REPUBLIKU na Václavském náměstí v Praze!

Je vidět, že zoufalství moci už dosahuje vrcholu. Kdo se bojí strany PRO, Jindřicha Rajchla a lidí z celé ČR zítra na Václaváku? Zatím zablokovali youtube kanál, očekáváme, že to může zasáhnout i další komunikační prostředky. Nás ale neumlčí ani nezastaví. Proto Vás znovu vyzýváme, přijďte zítra na Václavské náměstí, abychom od 14 hodin společně vládnoucí garnituře jejich slovy vyslali “jasný signál” 

STOP Fialově vládě Pětidemolice, STOP cenzuře a plíživému omezování svobody a demokracie, STOP válečnému šílenství. Jde o budoucnost naši, našich dětí i naší země, nenechejme si ji ukrást.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama