Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.03.2024 14:04:00

Nejde mi o funkce, já už svých výher měl mnoho

Nejde mi o funkce, já už svých výher měl mnoho

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k volbám do krajských zastupitelstev

„Jsem přesvědčen, že vím, co mám dělat, aby kraj rostl. Celou dobu, co jsem byl hejtmanem, jsem byl hodnocen mezi hejtmany jako první. A celou dobu, co je Radim Holiš za ANO hejtmanem, tak je hodnocen jako ten poslední.

Nejde mi o funkce, o nějaké politické body. Já už svých výher měl mnoho. Mám čtyři děti, na cestě třinácté vnouče, na život se už dívám jinak. Tvořím politiku pro ně, ne pro sebe. Potřebujeme nastavit pravidla, směr, aby Zlínský kraj rostl a neupadal, tak jak je tomu teď.

Úspěchem by pro mě bylo, kdyby se lidé ve Zlínském kraji vrátili k tomu, že budou volit ty, kteří něco v životě dokázali. Ne ty, co ještě nic nepředvedli a jenom o tom povídají. Anebo ty, kteří předvedli, že to neumí.“

Tak to je jedna z mých odpovědí pro novináře z Lidových novin. Povídali jsme si nejen o našem Zlínském kraji, ale i o aktuální politické situaci. Více najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama