Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2024 14:07:00

Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace

 Řešení nelegální migrace je naše absolutní priorita. Naše Nikola Bartůšek má na to jasný recept. V první řadě je to posílení venkovní hranice Evropy. Pak drakonické tresty pro převaděče a rychlé vyhoštění těch, co nemají právo na azyl.

A ještě jedna věc. Migranti musí čekat na vyřešení své žádosti mimo Evropskou unii. Tenhle poslední bod je velice důležitý. Když budou migranti čekat na vyřešení své žádosti mimo Evropskou unii, tak se nemůže stát, že se jen tak ztratí, když nemají nárok tady zůstat. To se dneska reálně děje. Británie už takový zákon má. Migranty bude posílat do Rwandy. Stejně to chce dělat i Dánsko. Itálie se zase domluvila s Albánií, kde bude umístňovat migranty.

Tohle je přesně místo, kde musí nastoupit celá jednotná Evropská unie. Svojí mezinárodní vahou, smlouvami a taky penězi. Je to jediné funkční řešení. Narozdíl od povinných kvót, které vyjednal Rakušan.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama