Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.05.2017 11:28:29 - venosF

ANO tlačí migr. kvóty.

Dobrý den, pane poslanče, kdo ve vládě za ANO tlačí na přijetí migračních kvót viz. odkaz.. Víme že Pelikán, a někdo další? A co volby? Půjdou tyto osobnosti do voleb z Babišovou protimigrační rétorikou, aby po volbách prosazovaly opak? Nebylo by čestné, aby tyto osobnosti jasně a veřejně deklarovaly své vlastizrádné postoje? Proč se ANO od těchto názorů svých lidí nedistancuje? http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Chovanec-k-migraci-Tri-roky-dostavam-pres-drzku-za-boj-proti-kvotam-A-ted-hrozi-zrada-Od-koho-490082

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.06.2017 23:12:37 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer.Mohu jen konstatovat, že jsem nejsem členem vlády a nevím co tam kdo tlačí. V Hnutí jsou lidé různých názorů, někteří jsou slyšet více, někteří méně, nemáme striktní nařízení, jak máme věci komentovat - v tom je tak trochu, myslím, i naše síla, v té různorodosti pohledů a schopnosti o nich diskutovat aniž bychom se navzájem stali nepřáteli na život a na smrt. Pan Pelikán, Zlatuška a někteří další mají jistě právo na svůj názor, ale mohu Vás ujistit, že pokud jde o poslanecký klub, je náš názor na migrační kvóty drtivě převažující - tedy NE. Moje názory jsou jasné a zřejmé, pokud si někdo není jistý názory jiných, musí se ptát těchto lidí a podle toho se rozhodovat - volby jsou za 5 měsíců, stále je dost času si udělat jasno. Nevím jestli se Hnutí ANO2011 od něčeho dostatečně distancovalo nebo nikoliv, já jako člen Hnutí se distancuji celkem zřetelně.Pokud jde o pana Chovance - má značnou výhodu ve svém postavení ministra Vnitra ČR a z této pozice má i možnost řadu věcí logicky komentovat. Pokud jde o přístup k migraci, ke kvótám atp., nemám v podstatě výhrad ale musím poznamenat, že pokud by tuto funkci ministra Vnitra zastával náš člověk. jeho vyjádření by byla v podstatě shodná. Pokud pan Chovanec mluví o tom, že dostává 3 roky přes držku za migraci, pak pravděpodobně především od svých vlastních spolustraníků a jeho řeči o zradě pokládám za čistě účelovou (tedy mediálně manipulativní, nepravdivou) předvolební rétoriku - chtělo by to trochu si udělat pořádek doma - viz názory pana Prouzy, pana Sobotky a dalších.K migraci se vyjadřuji stejně tak dlouho jako pan ministr a řekl bych, že daleko dřív než on jsme byli schopni svůj přístup k migraci jasně, bez ohledu na zájmy madam Merkel, definovat.