Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.07.2017 16:42:50 - hostssss

Souhlasíte nebo ne? 6

Ten protimluv bych rád vysvětlil. Je jednoduché ovlivnit nevyhraněné názory, ale velmi obtížné a možná až neprokazetelné pro možnou statistickou chybu je změnit pevné morální zásady. Rozhodně jsem nemyslel na Vás ohledně spojení s obchody a změnami výsledků voleb. Statisticky je jasné, že menší skupina (například poslanci) jsou lépe manipulovatelní a spíše se dopustí chyby, než velká skupina (referendum). Vůbec v tom nehrají žádnou roli utajené informace, protože i mezi poslanci, kteří podle Vás je znají je obsaženo celé spektrum názorů jak správně říkáte. Já tvrdím, že ten kdo nerespektuje přání voličů a rozhoduje se samostatně podle svého mínění je DIKTÁTOR. Myslíte si, že je vpořádku použít jiný metr na soudruha Husáka a jiný na p. Sobotku a další? Jen mě zajímalo, jestli uděláte stejnou chybu a zatím to vypadá, že ANO. Myslím si, že Švýcarsko, Lichtejnštejnsko a další když umožňují referendum svým občanům jsou opravdové demokracie. Eu je jiná forma diktatury, bohužel se změnila.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.07.2017 18:29:26 - Ing. Bohuslav Chalupa
 ...metr je metr - není to ani méně ani více a věci máme posuzovat padni komu padni. Příklad - pokud navrhuji, aby NATO a EU z bezpečnostních důvodů provedly humanitární operaci a s vojenskou pomocí vyčistily a obsadily pobřeží Libye, tedy země, kde se vlastně neví kdo tam vládne, ale kde je nyní hlavní zdroj příjmů převaděčů a obchodníků s lidmi - je mi odpovídáno, že jsem se zbláznil, že nelze porušovat mezinárodní a lidská práva, že by to byla okupace. Zvláštní, že to samé ale nebylo respektováno při svržení Kadáfího a uvržení Libye do chaosu, že to nebylo respektováno při humanitárním bombardování bývalé svazové Republiky Jugoslávie.  Místo abychom nejenom v našem přirozeném existenčním zájmu, zorganizovali a provedli tuto akci (a jsme schopni ji provést jak vojensky, tak i ekonomicky) a postarali se o desítky, stovky tisíc lidí, kteří v netenčícím netenčícím proudu putují ze střední Afriky, přes poušť (a to nevíme kolik jich vlastně na pouštích hyne) až na pobřeží Libye, aby pak byli doslova "oškubáni" a následně vystrčení na moře a tam pak mnozí zahynuli, nebo zahynuli v kontejnerech nákladních aut. Jak jsme se postarali se o desítky tisíc dětí o jejichž osudech nic nevíme? Pokud mám správné informace, pak Evropa neví o osudu minimálně 15 tisíc dětí z těch, které se dostali dovnitř Schnegenu - skončili v bordelech, jsou určení k potěše pedofilů, nebo jsou to lidské konzervy na zdravé orgány?...a ztratili se nikoliv u nás, ale na území oněch civilizovaných solidárních zemích, které volaly "pojďte všichni k nám", které nás nyní tak rády opakovaně vydírají a tlačí do kvót a které nás povýšeně poučují o tom, že nejsme v žádném "supermarketu"? Nikdo, NIKDO ze "sluníčkářů", z předních politiků EU na to neumí odpovědět! Jak jsme se postarali o bezpečnost občanů EU? Zpravodajské služby SRN aktuálně varují, že je třeba počítat s tím, že na území EU je cca 10 000 vycvičených džihádistů (kteří už možná mají za sebou zkušenost řezníků dekapitujích hlavy bezbranných zmítajících se zajatců a těší se ve svých vypatlaných mozečcích na ráj ze 72 pannami) u kterých je reálný předpoklad, že udělají vše, aby se do toho svého ráje co nejdříve dostali a vzali sebou co nejvíce nevěřích - jako podmínky nutné, jak nařizuje Korán a immámové? ALE Evropa není jen Juncker, Merkelová, Mogherini (stejně jako ČR není pouze pan Prouza, Sobotka, Zaorálek, Kalousek), Evropa jsme i my a máme povinnost a odpovědnost udělat vše, aby Evropa fungovala (ČR jsem my a máme před sebou dost práce s přispěním k potřebným změnám v EU, EP, EK, ER....), aby se zbavila toho co ji paralyzuje a devastuje. Teprve pokud bude skutečně zřejmé, že takový souboj o další směřování EU nelze vyhrát, pak bude nutné říci "a dost" ....ale k tomu, abych toto věděl, takto uvažoval a konal, k tomu opravdu nepotřebuji referendum....