Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2018 15:41:45 - Zita P.

média

Komu myslíte, že útoky na média pomůžou? ANO útočí na ČT a Bakalovy noviny, stejně jako Zeman. Bakala zas útočí na Soukupa a Valentu, kterému patří PL. Soukup se pak přidává ke kritice ČT, která zase kritizuje jeho. Ve finále to dopadne tak, že lidé budou raději číst alternativní zdroje, které ale mohou být hodně zavádějící.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.03.2018 21:52:59 - Ing. Bohuslav Chalupa
NIKOMU!!! Media jako taková, si tak jako tak budou dělat co chtějí - včetně zneužívání postavení takzvané 4 velmoci - a politici jsou v nevýhodném postavení (o kom se nemluví, jako by nebyl - a nebude zvolen). Klasická media budou postupně nahrazována novými způsoby sdělování informací a mezilidské komunikace ( a o mnohých nemáme dnes ani zdání).Pokud jako lidstvo nedostaneme rozum, budou i media - tedy i všichni ti, kteří jsou svou existencí přímo závislí na mediích a mediálním businessu /pokud i v tomto oboru půjde nakonec nikoliv o rozum, odpovědnost, objektivitu a morálku, ale jen a pouze o prachy)  významně přispívat ke vzrůstajícímu napětí a rozdělování nejen společností ale i  národů. Dostali jsme se téměř ve všem našem konání do jakési zacyklené nenávistné spirály, kde nikdo nemá odvahu jako první podat tomu druhému ruku. Proč tomu tak je, na to by asi mohli nejlépe odpovědět především sociologové (čímž nejsem). Ale i když odpoví a možná doporučí co s tím, pokud nebude vůle, bude hůř. Pokud jiný názor, postoj je prohřeškem, který by se měl trestat pomalu smrtí, pokud si už neumíme naslouchat a pokusit se tomu odlišnému postoji porozumět /prosím nezaměňovat za souhlas/, pokud nerespektujeme pravidla soutěže, tedy i demokratické - vítěz nutně předpokládá, je podmíněn, i existenci poraženého - ale ne nadarmo se ve sportu říká -sláva vítězům, čest poraženým - bude hůř! A pokud nebudeme jako skutečně, objektivně nevelký 10-ti milionový národ uprostřed rezonující Evropy držet při sobě, zbudou po nás za pár let jen nějaké historické artefakty.....ale to už je na povídání si u kafe nebo u piva :-)