Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2019 9:03:26 - Damph

Pan Hamáček

Jak hodnotíte pana Hamáčka - na jednu stranu odmítá přijímat děti z táborů v Řecku, na druhou stranu se snaží protlačit novelu o tom aby nelegální migranti, kteří k nám dorazí, nemohli být vráceni do země původu kde by jim mohlo něco hrozit, a to i přesto pokud budou trestně stíhaní. Postaví se KSČM za naše občany a zabrání panu Hamáčkovi ohrožovat naše bezpečí?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.12.2019 11:18:44 - Leo Luzar
 Dobrý den, co mohu napsat více než "korektnost" v praxi. Všichni by jsme měli přijmout fakt, že to co se děje ve spojeni s migrační krizí v Evropě nelze zvládnout klasickými postupy. Tu a tam se objevuje snaha vládnoucích politiků ukázat, "že s tím něco dělají" a právě vymysleli výborný plán. Omyl problémy doutnají a zvedají se radikální nálady. Strkat před tím hlavu do písku a tvrdit ono se to časem urovná je nejhorší politika. Žádné deklarace zde nepomohou a je třeba si přiznat kolaps otevřené migrační politiky. Co považuji za největší pokrytectví od České vlády a hlavně pana premiéra Babiše je úmyslný dovoz pracovní síly. Vozí zde pracovní sílu, ale zapomínají, že přicházejí lidé. Pro prachy a stále rostoucí zisk jsou ochotni ke všemu. Jen aby nemuseli přidávat na mzdách potřebují dovést chudáky schopné otročit za minimum prostředků a ještě jsou okrádáni agenturami. Až je nebudou kapitalisté  potřebovat, ať táhnou, ale oni neodejdou a naopak budou se snažit zde zůstat. Necítím nepřátelství vůči  se těm chudákům, ale vládě hájících zájmy bohatých. Leo Luzar