Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.02.2021 9:16:54 - pochybujOvsem

rozpočet na nouzový stav

Spočítal někdo z "vládních ekonomů" kolik let jsme schopni utáhnout finančně tento stav než zbankrotujeme ? Nebo jedeme bezhlavě a zž prostě dojdou peníze ,tak ukončíme nouzový stav ?
Minulý rok jsme měli čínský covid ,letos máme britský covid ,příští rok můžeme mít španělský nebo americký ,nebo nedej bože ruský :) . Tento přesuv peněz může trvat tak dlouho jak dlouho to vlády dovolí. Voliči boužel nemají žádnou sílu v mezivolebním období.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.03.2021 13:29:32 - Tomio Okamura
Dobrý den, otázku míníte zřejmě jako vtip. Samozřejmě, že nikdo nijak nepočítá, prostě si půjčujeme a mimochodem Brusel to vítá, protože čím zadluženější v rámci EU budeme, tím více budeme s Bruselem svázáni. Za dluhy teď EU ručí všechny země společně a pokud bychom chtěli vystoupit z EU budeme muset dluhy samozřejmě platit i po vystoupení a neručíme jen za svůj díl, ale za celý evropský dluh. Navíc je jasný plán, jak Brusel tak i naší vlády a tím je osvědčená inflace, to znamená, že část dluhů zaplatí střadatelé, kterým se znehodnotí úspory. Což je zlodějina nejvyššího řádu, která se západu osvědčila už po válce i proto má například Česká národní banka inflační cíle, tedy udržuje inflaci, namísto toho, aby udržovala měnu pevnou nebo ji zhodnocovala, aby lidé měli za své peníze více.