Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2021 11:06:15 - PetrMih

článek Každý člověk si ma právo vybrat

Dobrý den. A co proto poslanci KSČM udělají? Nevšiml sem si, že by byl ministr Blatný ochoten lidem dát si vybrat. Přijde mi, že půjde metodou rozbitého gramofonu ve stylu problémy Astra Zeneca a euroatlantických vakcín neexistují a vakcíny z geopoliticky jiných zemí nikdy českou výjimku nedostanou.
Takže co s s tím dá dělat? Mlčet a zařídit se podle sebe nebo se jej pokusit odvolat? Nebo odvolat vládu? Je menší zlo volit stále menší zlo a čekat, až hlas voliče KSČM zmizí z parlamentu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2021 21:47:09 - Leo Luzar
 Dobrý den, KSČM má ve svých řadách jak příznivce očkování ale jsou u nás zastoupení i její odpůrci. Je to stejné rozložení názorů jako ve společnosti. Slušná politická strana nehledá pouze populistické výkřiky, ale snaží se v rámci věcné diskuse, faktů a argumentů vysvětlovat a přesvědčovat o své vizi a cestě voliče, ale i třeba vládu. Je to samozřejmě dlouhá cesta, ale náš stupňující se tlak a argumenty, kterým čas dává za pravdu vedou i k cíli a myslím, že duben je blízko :-) S pozdravem Leo Luzar