Mgr. Marek Novák, MBA

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.08.2021 11:04:35 - občanzDomažlic

Zajímalo by mě, co jste udělali pro budoucí generace?

Třeba pro generace dnešních 30-40? Jaké mají oni jistoty? Bude vůbec na důchody? Slibovali jste reformu, kterou jste nepředložili a nyní před vobami jen populisticky navyšujete vybraným skupinám mzdy a důchody. Proč bych vás ale měl volit? A je to vůbec rozumné vás volit, když se snažím hledět na budoucnost, což mi u vás chybí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.09.2021 9:01:41 - Mgr. Marek Novák, MBA
Dobrý den do Domažlic. Hnutí ANO jde do voleb s programem navýšit do roku 2025 průměrný důchod na 20 tisíc korun, zvýšit rodičovský příspěvek a nezvyšovat daně.
Tzv. „spravedlivá důchodová reforma“, kterou připravila během dvou let komise pod vedením ministryně Maláčové, vyvolává řadu pochybností. Především, zda se jedná o skutečnu reformu, ne jen účetní operaci, dále pak, zda nenaráží na hranici naší ústavnosti. To by mohl posoudit Ústavní soud. Mám obavy, že to, co je nyní na stole, nemusí být ani spravedlivé, ale ani reforma.