Mgr. Lubomír Metnar

  • BPP
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.05.2023 10:22:47 - christof

Bude válka?

Podle Řehky je válka Ruska s NATO možná. Možné v životě vše, to je pravda. Nakolik je ale podle vás taková válka pravděpodobná? A nebyla by to třetí světová? Nechci nic zlehčovat, ale nesnaží se tak Řehka ospravedlnit jen rekordní výdaje na obranu, minimálně s nimi přichází v době, kdy vláda potřebuje vysvětlit zakázku na nákup obrněnců. Mě totiž válka mezi Ruskem a Ukrajinou nepřijde vyhrocenější nebo mi něco uniká?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Varacka, helka, Rebel Dandy, Majoránka, BobFish, Nelinka Zelinka, wladyk, Jarouš777, Marta Novák, marssa, OlgaN, Jan Cidrych, Mila J., giačomentos, Kritická, amazonie, Životní zkouška, Josef Hašek, Loupeznicek, pion, model, Šumavák1, Bronislav Kalvoda, dmt, Pamětník2, kamenožrout zelený, Ach jo (bls1), dadla, Ber La, filantropka, Anakar, tadytudy, Laaadik62, Sokolik, miroblesk, Yarmil Volny, Brabecová, Nedvídek, Martin L, falcon16, Andante, češka55, PestaM, , fuki

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.