Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.11.2023 18:36:08 - hopik

pomoc Ukrajině

Nemyslíte, že Ukrajina ty peníze potřebuje, protože obrana a válka stojí hodně, a i když je agresor Rusko, válčí se hlavně na území Ukrajiny. Jak byste si pomoc Ukrajině představovala vy? Sama tvrdíte, že s pomocí potřebným v nouzi problém nemáte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.12.2023 15:50:11 - Ing. Kateřina Konečná
Dobrý den, minulé měsíce dokazují – a už se na tom shodují i představitelé světových velmocí, že zbraně tento konflikt ukončit nemohou. Na jedné straně je Rusko, jaderná velmoc, na straně druhé spolu s Ukrajinou EU a USA, taktéž jaderné mocnosti. Dodávanými zbraněmi se celý konflikt dál jen prohlubuje a eskaluje, jediný, kdo z toho těží, je zbrojní průmysl. Žádná z těchto jaderných mocností neustoupí. Jak to tedy může skončit? Řešením je pouze a jen to, že si všechny stany sednou k jednacímu stolu. Do té doby bohužel budou umírat nevinní lidé, nejen vojáci. Ptáte se, jakou pomoc bych si představovala. Podle mě ji bude Ukrajina pomoc zejména v době, až konflikt – a já doufám, že to bude velmi brzy – skončí.  Mluvím o zničené infrastruktuře - silnicích, mostech, přístavech, železnicích či letištích, které bude třeba znovu vybudovat. Mluvím také o pomoci lidem, kteří přišli o své bydlení. Tady všude budeme třeba pomoci. Hezký den! S pozdravem Kateřina Konečná